Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă două titluri naționale pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, prin Andreea Lungu și Marius Vasile

Publicat:

Pentru cei mai buni sportivi de la CSS ”Campina titlurile naționale se aduna saptamanal, uneori chiar zilnic. Astfel, dupa ce vineri, a devenit campioana naționala la seniori și tineret in proba de aruncarea discului, iar a obținut tilul de vicec ampion național la tineret, sambata, in a doua zi a intrecerilor, la categoria juniori I, Andreea și Marius s-au impus devenind campioni naționali ai Romaniei.

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atletismul campinean, o noua generație, noi medalii. Viitorul suna bine!

15:05, 23.03.2024 - La Bacau, in sala de atletism care poarta numele marii campioane Doina Melinte, are loc in acest week-end etapa finala a Campionatului Național de Atletism in Sala pentru sportivi sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Campina a aliniat sub conducerea Mihaelei Marin o noua generație de copii talentați,…

Viorel Savu, locul 7 pentru CSS ”Constantin Istrati” Campina, la Europenele din Polonia

22:45, 18.03.2024 - La finalul saptamanii trecute, la Torun, in Polonia, a avut loc Campionatul European Masters, competiție rezervata veteranilor, la startul careia s-a aflat și sportivul Viorel Savu, legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Campina.

Andreea Lungu, dubla campioana naționala la aruncarea discului și calificare la Cupa Europei, din Portugalia

17:35, 24.02.2024 - Andreea Lungu, antrenata de Mihaela Marin, a fost singura sportiva din Campina prezenta la finala Campionatului Național de Aruncari Lungi pentru seniori și tineret, care a avut loc sambata, 24 februarie, la București, pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”.

Clasare pe podium pentru atletismul campinean la Naționalele de seniori și tineret

22:15, 18.02.2024 - Sambata și duminica, la București a avut loc Campionatul Național de Atletism pentru seniori și tineret, la care au participat și doi sportivi, ambii legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club condus de profesor Mihaela Marin.

FR Polo: Miquel Gasulla Flavia este noul coordonator al loturilor nationale de juniori si tineret

13:10, 05.02.2024 - Miquel Gasulla Flavia, in prezent antrenor principal al echipei de juniori CN Barcelona, va fi noul coordonator al loturilor de juniori si tineret ale Romaniei in perioada februarie 2024 - august/septembrie 2025, informeaza FR Polo. ...

Miquel Gasulla Flavia este noul coordonator al loturilor nationale de juniori si tineret la polo

13:10, 05.02.2024 - Miquel Gasulla Flavia, in prezent antrenor principal al echipei de juniori CN Barcelona, va fi noul coordonator al loturilor de juniori si tineret ale Romaniei in perioada februarie 2024 - august/septembrie 2025, informeaza FR Polo, potrivit news.ro.Astfel, Miquel Gasulla Flavia va sprijini toti…

Patricia Mocanu, de la CSS ”Constantin Istrati” Campina, a caștigat prima etapa a Campionatului Național de Atletism, sub 18 ani, la triplusalt

19:45, 04.02.2024 - La București a avut loc in acest week-end prima etapa a Campionatului Național de Atletism in Sala pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani. Au participat cu rezultate bune și foarte bune mai mulți sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de Mihaela Marin.

Eduard Unguroaica, medalie de bronz la seniori, in proba de triplusalt, in Cupa Romaniei

19:55, 28.01.2024 - La finalul acestei saptamani, la București, in sala ”Lia Manoliu” a avut loc ediția 2024 a Cupei Romaniei la atletism, seniori. Pe listele de start s-au aflat și cațiva sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de profesor Mihaela Marin.


Ce parere ai despre aceasta stire?