Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inaugurare cu reduceri și preparate delicioase în Botoșani, Lacto Solomonescu deschide un nou magazin

Publicat:

(P) Cunoscutul producator de branzeturi și lactate deschide un nou magazin in municipiul Botoșani. Acesta va fi situat pe bulevardul , la numarul 7A, in cadrul magazinului Dorian.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce poți gati cu resturile de mamaliga. Nu le vei mai arunca la gunoi, idei de preparate absolut delicioase

10:15, 23.03.2024 - Ce poți gati cu resturile de mamaliga, una dintre cele mai indragite garnituri romanești. Aceasta se poate servi calda și moale, dar poate fi mancata chiar și dupa ce s-a racit și intarit. Romanii prefera sa manance multa mamaliga, mai ales ca acest aliment se poate combina ușor cu alte mancaruri savuroase.…

Dupa 35 de ani de promisiuni și amanari se deschide primul drum expres din vestul țarii. Prima inaugurare in an electoral - 19 km de drum de legatura Oradea-Autostrada Transilvania.

13:40, 18.03.2024 - Pana la finalul lunii martie va fi inaugurat primul segment de drum expres pe o distanța de 19 km intre Oradea și Autostrada Transilvania, o „reușita” anunțata de CNAIR in an electoral, dupa 35 de ani de amanari.

Trei rețete de primavara cu leurda. Preparate simple, dar delicioase

17:10, 29.02.2024 - Cu gustul sau inconfundabil și aromele intense, leurda adauga un strop de savoare oricarei rețete. Click! a prezentat trei variante delicioase pentru integrarea leurdei in bucataria de primavara.

Exact Travel deschide porțile Targului Virtual de Turism ”Poveștile lumii prin calatorii”

14:10, 14.02.2024 - ► Reduceri de pana la 300 euro de persoana ► Preferința accentuata pentru destinații precum Vietnam – Cambodgia, China, Coreea de Sud, Japonia și Africa de Sud Exact Travel, nume emblematic in lumea turismului romanesc, cu peste un sfert de secol de expertiza, este incantata sa va invite la Targul de…


Ce parere ai despre aceasta stire?