Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În sfârșit, vești bune pentru românii cu centrale pe gaze. Ce se va întâmpla cu facturile unora

Publicat:

Producatorii de gaze naturale din se grabesc sa creasca producția. Actuala criza a generat o scadere a aprovizionarii care a ridicat prețurile gazelor in Europa. Dar nu va fi ușor din cauza scaderii producției de gaz din regiune la inceputul acestui an, spun specialiștii. In acest context s-au majorat și pe plan local, […] The post In sfarșit, vești bune pentru romanii cu centrale pe gaze. Ce se va intampla cu facturile unora appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, scapa de arestul la domiciliu. Ce se va intampla acum cu omul de afaceri

18:25, 25.03.2024 - Vești bune pentru Cornel Dinicu! patronul de la complexul turistic Ferma Dacilor, pensiune care a luat foc in cea de-a doua zi de Craciun a anului 2023, scapa de arestul la domiciliu. Iata ce se va intampla acum cu omul de afaceri!

O manea romaneasca a rasunat in difuzoarele unuia dintre cele mai celebre magazine din centrul Londrei. "Casierul este roman, pariu"

14:10, 17.03.2024 - Romanii au pus "stapanire" pe Kingdom of Treats, unul dintre cele mai cunoscute magazine de bomboane și dulciuri din zona Piccadilly din centrul Londrei. Un tanar roman a filmat momentul in care a intrat in magazin, iar in sistemul de sonorizare al magazinului care asigura muzica ambientala se aude…

Țara din Europa in care angajații primesc al 13-lea și al 14-lea salariu. Sunt cei mai fericiți

15:35, 29.02.2024 - Vești bune pentru romanii care lucreaza in Austria sau Italia! Unii salariați pot beneficia de al 13-lea și al 14-lea salariu. Banii se dau inainte de concediul din vara și inainte de sarbatorile de iarna. Romanii care lucreaza in Austria pot primi al 13-lea și al 14-lea salariu Angajații din Austria…

Vești bune pentru romani! Wizz Air introduce curse noi din București și Brașov, spre cele mai cautate destinații

13:45, 28.02.2024 - Vești bune pentru toți romanii! Wizz Air a introdus curse noi de pe aeroportul din București și Brașov, inspre cele mai cautate destinații din Europa! Romanii care vor sa calatoreasca in perioada urmatoare au mai multe opțiuni!

Vești proaste pentru romani! Ar putea exploda prețurile la alimente. Oamenii vor plati mai mult de la 1 februarie

15:20, 28.01.2024 - Romanii se confrunta cu perspective ingrijoratoare in ceea ce privește cheltuielile lor zilnice. Odata cu apropierea datei de 1 februarie, exista temeri ca prețurile la alimente ar putea exploda, in urma expirarii masurilor de plafonare a adaosului comercial.

Vești proaste pentru șoferi! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Care este prețul carburanților astazi

09:25, 27.01.2024 - Vești proaste pentru șoferii din Romania! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Romanii vor fi nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare pentru a alimenta. Iata care este prețul carburanților astazi, 27 ianuarie 2024!

‘Chinezii vor demola aproape majoritatea companiilor din lume!’

09:51, 26.01.2024 - Elon Musk considera ca producatorii de automobile electrice din China vor avea un succes ”semnificativ” in afara Chinei, chiar daca firma sa Tesla se confrunta cu o concurenta intensa din partea acestor companii, transmite CNBC, relateaza News.ro. ”Companiile de masini chineze sunt cele mai competitive…

Vești proaste pentru romani. Facturile la gaze se vor dubla. De cand vom plati mai mult

15:56, 25.01.2024 - Romanii au parte de vești extrem de proaste! Facturile la gaze se vor dubla, dupa expirarea termenului de plafonare. Incepand cu luna aprilie a anului viitor oamenii vor plati mai mult la gaze. iata ce ne așteapta!


Ce parere ai despre aceasta stire?