Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În România se pot procesa zilnic „peste 40.000 de teste” #covid

Publicat:

se pot procesa zilnic „peste 40.000 de teste” #covid

Cele peste 5.000 de cazuri raportate astazi de autoritați provin din 35.000 de teste efectuate la care sau adaugat rezultate la peste 5.800 de test prelucrate anterior.

În prezent, capacitatea de testare la nivel național este peste 40.000 de teste în 24 de ore - a precizat astazi premierul .

Întrebat în legatura cu ideea testarii în masa a populației, primul ministru susține ca este o tema folosita politic, &"vânduta ca o iluzie&". 

: Noi…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Transsion, producatorul care a depașit Oppo la nivel global, intra in Romania cu brand-ul Infinix

18:05, 24.04.2024 - Cei care au vazut recent știrile despre clasamentul celor mai mari producatori de smartphone-uri din lume au aflat probabil ca o companie relativ necunoscuta, Transsion, a scos Vivo din primele cinci companii și a depașit chiar și Oppo la nivel mondial. Astazi, 24 aprilie 2024, Transsion anunța ca intra…

Ludovic Orban: Doar Alianta Dreapta Unita are capacitatea sa invinga PSD la alegerile din acest an

08:45, 15.04.2024 - Presedintele Forta Dreptei, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la Vaslui, ca Alianta Dreapta Unita este singura care poate bate PSD la alegerile din acest an, in timp ce restul partidelor mimeaza opozitia, relateaza Agerpres. Catalin Drula, Ludovic Orban și Eugen Tomac, liderii alianței Dreapta Unita…

Capacitatea de stocare a gazelor din UE la un nivel record - Ce inseamna asta pentru iarna viitoare

05:30, 05.04.2024 - Cu depozitele de gaze naturale pline pana la maxime istorice, Europa incheie sezonul de iarna, punand o baza mai ferma pentru a se indeparta de criza energetica care a umbrit-o de mai bine de doi ani, scrie energypress.gr.

Liberalii clujeni exclud o posibilia alianța cu PSD la nivel local: „PNL este partidul care are capacitatea de a caștiga toate bataliile din județ”

13:10, 26.03.2024 - Informația conform careia social-democrații și liberalii clujeni ar putea forma o alianța electorala la alegerile locale din 9 iunie a fost infirmata de catre președintele PNL Cluj, Daniel Buda.

Speranta de viata a scazut cu un an si jumatate la nivel mondial in timpul pandemiei Covid-19 (studiu)

11:36, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet.

Ludovic Orban spune ca ar vrea sa fie reprezentantul dreptei la alegerile pentru Cotroceni

23:55, 15.02.2024 - Intrebat, joi seara, daca in opinia sa Alianta Dreapta Unita, formata ca alianta electorala pentru alegerile europarlamentare, ar trebui sa aiba un candidat comun, Ludovic Orban a raspuns: ”La cum arata scena politica astazi, da!”.”As prefera sa nu discut despre acest subiect (alegerile prezidentiale…

Ion Cristoiu, analist roman: "In Romania, și scriitorii, și jurnaliștii trateaza R. Moldova la nivel de telenovela dar eu nu o impartașesc"

14:50, 09.02.2024 - Ion Cristoiu, jurnalist, scriitor și analist politic din Romania, a menționat in cadrul emisiunii online "Podcast Politic" moderata de jurnalista Natalia Morari despre felul cum este perceputa peste Prut Republica Moldova in mediul jurnaliștilor și al analiștilor politici. Potrivit lui Cristoiu, in…

Inca se mai moare de COVID in Romania! Anunț ingrijorator facut de Alexandru Rafila

06:35, 30.01.2024 - Inca se mai moare de COVID in Romania! Anunț ingrijorator facut de Alexandru RafilaMinistrul Sanatatii, Alexandru Rafila, afirma ca la nivel national se inregistreaza, saptamanal, peste 2.000 de cazuri de COVID. Conform ministrului, boala provocata de coronavirus continua sa cauzeze si decese, aproximativ…


Ce parere ai despre aceasta stire?