Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În plină pandemie de COVID-19, Kazahstanul se confruntă cu un val al îmbolnăvirilor de pneumonie. Au murit peste 1.700 de oameni

Publicat:

În plina pandemie de coronavirus, Kazahstanul se confrunta cu un val de îmbolnaviri cauzate de pneumonie. 1772 de persoane au murit de la începutul lunii iunie, scrie Mediafax.
din Kazahstan a emis o alerta de calatorie catre proprii cetateni cu privire la &"pneumonia mortala&" care face ravagii în tara vecina. Kazahstanul se învecineaza cu China în zona de nord-vest a tarii.
Pneumonia a cauzat 1772 de decese de la începutul lunii iunie, conform din Kazahstan.
Presedintele tarii, Kassym-Jomart Tokayev, a…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac cu rachete asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Cel puțin patru oameni au murit

21:26, 17.04.2024 - Cel puțin patru oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Autoritațile locale spun ca sunt și mai multe persoane ranite. De asemenea, pagubele sunt importante, anunța ucrainenii.

Trei oameni au murit dupa ce au fost smulși de furtuna din apartamentele lor din blocuri turn, in China

15:55, 02.04.2024 - Trei persoane au murit duminica in provincia Jiangxi din China, dupa ce au fost smulse din apartamentele lor amplasate la mare inalțime de vanturile puternice, potrivit presei locale citate de Business Insider.

Ucraina recunoaște „dreptul postum la reproducere” al militarilor care au murit pe front

20:05, 12.03.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a promulgat marti o lege care le permite militarilor sa-si congeleze celulele reproducatoare astfel incat, in cazul decesului, sa poata fi folosite pentru a avea urmasi cu ajutorul tehnicilor de reproducere asistata, informeaza agentia EFE, preluata de Agerpres.

Incendiu uriaș intr-un bloc din China. 15 oameni au murit, peste 40 au fost raniți

15:45, 24.02.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit intr-un bloc turn din Nanjing, un oraș cu peste opt milioane de locuitori din estul Chinei. 15 oameni au murit și peste 40 au fost raniți. Autoritațile au deschis o ancheta.

Incendiu catastrofal in China - Cel puțin 14 oameni au murit

10:55, 24.02.2024 - Cel putin 15 persoane au murit, iar alte 44 au fost ranite intr-un incendiu, intr-un bloc, in estul Chinei, vineri, potrivit unui bilant provizoriu anuntat sambata de catre autoritatile orasului Nanjing, relateaza AFP, potrivit news.ro. Cauzele sinistrului fac oboiectul unei anchete, insa primele…

Doliu in lumea folclorului romanesc! A murit unul din marii oameni de televiziune ai tarii și promotoare a folclorului national

15:40, 15.02.2024 - Doliu in lumea folclorului romanesc! A murit unul din marii oameni de televiziune ai tarii și promotoare a folclorului national. Vestea trista a fost data de cantareata de muzica populara Matilda Pascal Cojocarița, care a transmis un mesaj induioșator prin intermediul rețelelor de socializare.

Tragedie in China: cel puțin 39 de oameni au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un magazin

10:25, 25.01.2024 - 39 de oameni au murit și alți noua au fost raniți in timpul unui incendiu izbucnit intr-un magazin din China. Numarul victimelor ar putea crește, deoarece in interior se aflau mai multe persoane, avertizeaza autoritațile, potrivit Reuters.

FOTO - Incendiu devastator in China: aproape 40 de oameni au murit carbonizați intr-un magazin

08:15, 25.01.2024 - 39 de oameni au murit și alți noua au fost raniți in timpul unui incendiu izbucnit intr-un magazin din China. Numarul victimelor ar putea crește, deoarece in interior se aflau mai multe persoane, avertizeaza autoritațile, potrivit Reuters, relateaza Mediafax.Incendiul s-a produs in orașul Xinyu din…


Ce parere ai despre aceasta stire?