Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În ce relații au rămas Laura Cosoi și Smiley! Ce mesaj emoționant i-a transmis actrița fostului iubit și Ginei Pistol

Publicat:

Smiley și formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, insa va mai amintiți de relația artistului cu ? Cum se ințeleg cei doi acum și ce mesaj emoționant i-a transmis actrița fostului iubit și prezentatoarei de la ”Chefi la cuțite”?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gina Pistol și Smiley, momente romantice in vacanța. Au plecat in Bali pentru prima data in urma cu cateva zile / FOTO

15:36, 06.04.2024 - Te uiți la ei și vezi cuplul perfect! Așa au reacționat fanii Ginei Pistol și ai lui Smiley atunci cand au vazut cat de indragostiți sunt cei doi. Au reușit sa imbine utilul cu placutul in vacanța din Bali, destinație pe care au vizitat-o pentru prima data.

Tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, mesaj emoționant la 5 zile de la inmormantarea fiicei sale: "Nu pierzi un suflet drag doar o singura data"

12:40, 31.03.2024 - La cinci zile de la inmormanatrea fiicei sale, tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, a transmis un mesaj emoționant. Iata ce postare a facut publica parintele indurerat!

Madalina Crețan, mesaj emoționant de ziua mamei sale. Ce i-a transmis artista celei care i-a dat viața: "Mamina mea frumoasa..." / FOTO

16:46, 16.03.2024 - Sarbatoare in familia Madalinei Crețan! Mama soției regretatului artist Nosfe iși aniverseaza ziua de naștere, iar fiica sa a fost cea care i-a transmis cateva ganduri emoționante prin intermediul rețelelor de socializare. Ce a scris fosta concurenta de la Chefi la cuțite pentru cea care i-a dat viața.

Smiley, dupa un an de casnicie cu Ginei Pistol: „Nu pune prea multe intrebari”

14:10, 16.03.2024 - La aproape un an de la nunta cu Gina Pistol, Smiley marturisește ca are o casnicie fericita. Invitat in podcastul lui Damian Draghici, artistul a vorbit despre relația sa și despre calitațile pe care le are soția lui.

Fiica Oanei Roman, Isabela, iși sarbatorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Iubirea vieții mele...” / FOTO

12:20, 21.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Oanei Roman și asta pentru ca fiica ei, Isabela, iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Mariana Moculescu, ironica la adresa Ginei Pistol. „Smiley a plecat cu boxerul in SUA. Am vazut ca este nemultumita de o noua tunsoare”

11:15, 07.02.2024 - Mariana, fosta soție a lui Horia Moculescu, a fost irinica la adresa Ginei Pistol și a recunoscut fara retineri ca Smiley ii este antipatic. Artistul se afla in SUA alaturi de Gina Pistol, unde au inchiriat o casa.,,Ce sa spun… Smiley a plecat cu boxerul in SUA… Gina Pistol, de ea zic ca e boxer. Am…

Lița Dumitru, idolul lui Gica Hagi, mesaj emoționant de ziua fostului mare fotbalist: „A fost, este și va ramane «Regele»”

16:10, 05.02.2024 - Lița Dumitru (74 de ani), fostul mare fotbalist al Romaniei stabilit in Statele Unite ale Americii, dar n-avea cum sa uite de ziua de naștere a lui Gica Hagi, iar prin intermediul Gazetei Sporturilor a avut un mesaj pentru „Rege” Hagi implinește astazi varsta de 59 de ani. Antrenorul și principalul…

Connect-R i-a pregatit o surpriza fiicei sale care a implinit 10 ani. Cum arata Maya și ce mesaj emoționant a transmis artistul

17:25, 26.01.2024 - Connect-R a demonstrat de fiecare data cand a avut ocazia cat de mult iși iubește fiica și cat de mult iși dorește sa o faca fericita prin indeplinirea tuturor dorințelor. Iata cum a surprins-o de aceasta data artistul pe Maya.


Ce parere ai despre aceasta stire?