Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În ce ordine pui legumele în ciorbă. Detaliul care poate strica mâncarea, explicaţia bucătarilor

Publicat:

A venit sezonul ciorbelor! Majoritatea oamenilor și-au schimbat regimul alimentar acum, iar mulți dintre ei prefera sa manance la pranz o ciorba delicioasa, fierbinte și plina de vitamine. Deși pare simplu de facut un astfel de preparat, pana și unele gospodine pricepute pot face greșeli aici. Care este ordinea corecta in care trebuie sa pui […] The post In ce ordine pui legumele in ciorba. Detaliul care poate strica mancarea, explicatia bucatarilor appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciorba de fasole verde ardeleneasca. Ingredientul folosit de marii bucatari pentru un gust autentic

17:51, 19.04.2024 - Timpul total de preparare al ciorbei este de aproximativ 45 de minute.Se vor folosi 750 g fasole verde curațata proaspata (merge și cea congelata), 200 g afumatura (opțional), 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei, 2 linguri de faina, 1 lingura de paprika, 1/2 țelina, 1 roșie, cimbru uscat, foi de dafin, tarhon,…

Top 7 cele mai sanatoase ciorbe - Efectele miraculoase pentru corp

17:50, 13.04.2024 -   1. Ciorba de legumeBeneficii: Aceasta este o sursa excelenta de vitamine și minerale, datorita diversitații de legume folosite. Fara grasimi adaugate și cu un conținut scazut de calorii, este ideala pentru cei care doresc sa slabeasca.2. Ciorba de pui cu taițeiBeneficii: Puiul ofera proteine slabe,…

Greseala care face ca prajiturile sau blaturile de tort sa se lipeasca de tava. Detaliul care iti strica iremediabil deserturile

15:05, 28.03.2024 - Vrei sa pregatești o prajitura sau un tort dintr-un blat pufos, cu o textura pur și simplu perfecta? Playtech Știri iți explica la ce detalii sa fii atenta pentru a nu strica deserturile. Cum trebuie sa procedezi astfel incat aluatul copt sa nu se lipeasca de tava. Secretele cofetarilor experimentați.…

Nu mai fierbe ciorba asa. Detaliul care ii strica gustul, de asta iese mai buna la restaurant

00:00, 18.03.2024 - Ciorbele sunt nelipsite din frigiderele romanilor și sunt o mulțime de tipuri de ciorbe pe care le poți face: de la ciorba de perișoare, de legume, de pui, de fasole, pana la ciorbe mai complicate și mai grele precum cea radauțeana sau de burta. Dar sa faci o ciorba nu este chiar atat de simplu, […]…

Ciorba de peste se face doar cu patru legume. Secretele preparatului traditional, asa se facea odinioara

18:05, 22.02.2024 - Ciorba de pește este unul dintre cele mai iubite feluri de mancare, dar nu toate gospodinele știu sa il pregateasca. Majoritatea pun in aceasta supa o mulțime de legume, dar specialiștii spun ca ai nevoie de doar patru ingrediente. Secretele preparatului tradițional, ca sa iasa ca odinioara. Ingredientele…

Ingredientul pe care trebuie sa-l pui in apa cand fierbi legumele. Detaliul care da un gust desavarșit ciorbelor 

11:15, 07.02.2024 - Legumele sunt un adevarat curcubeu in stare proaspata, fiind pline de culori puternice. Totuși, atunci cand sunt gatite, tind sa-și piarda aspectul.In acest caz, tot ceea ce trebuie sa faci este sa pui in parctica un truc de bucatarie. Iata ce trebuie sa faci ca legumele sa nu-și mai piarda culorile…

Cand se pune carnea in ciorba, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o fac

08:00, 05.02.2024 - Acest fel de mancare se prepara rapid și necesita trei componente importante: apa sau alt lichid in care fierbem carnea și legumele, menite sa ofere un gust și o aroma aparte ciorbei noastre. Exista o problema cu care se confrunta multe gospodine, indeosebi cele care se afla la inceput: cand și cum…

De ce trebuie sa mananci legume in combinații cat mai colorate. Explicația nutriționistului Mihaela Bilic: ”Nu exista...”

12:25, 01.02.2024 - Legumele trebuie sa se regaseasca in alimentația tuturor oamenilor, fiind o sursa principala de nutrienți. Insa, pentru a avea parte de toate beneficiile pe care le pot aduce in organism, trebuie sa știi cum sa le combini. Conform nutriționistului Mihaela Bilic, ideal este sa fie cat mai colorate. Iata…


Ce parere ai despre aceasta stire?