Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Impact devastator în trafic: unei asistente medicale i s-a făcut brusc rău la volan

Publicat:

O tanara de 30 de ani din Iasi se afla in stare grava la sectia de Anestezie si a Spitalului de in urma unui grav accident. Tragedia s-a produs, joi, 2 ianuarie, la ora 11.45, la iesirea din Timisoara, in comuna Dumbravita, o suburbie a orasului de pe Bega. Victima se numeste , este nascuta in Suceava, dar lucreaza din 2018 ca asistent medical generalist la de UrgenteSfantul S (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedia de la Spitalul „Sfantul Pantelimon”, unde 17 pacienți au murit. Medic: „Totul a pornit din dorința de razbunare intre colegi”

10:40, 20.04.2024 - Medicul Amin Zahra, specialist Anestezie si Terapie Intensiva, vorbește despre probleme de Spitalul „Sf. Pantelimon” , unde au murit 17 pacienți din cauza neadministrarii de noradrenalina suficienta. „Totul a pornit dintr-un conflict intern și din dorința de razbunare intre colegi”, susține medicul.

Anchetatorii reiau luni audierile in cazul deceselor suspecte de la Spitalul ‘Sf. Pantelimon’

19:05, 12.04.2024 - Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si politisti de la Serviciul Omoruri vor relua luni audierile in cazul plangerilor privind decesele suspecte de la Spitalul Clinic de Urgenta ‘Sf. Pantelimon’ din Capitala, in cadrul unui dosar penal in rem deschis pentru omor. Conform unui comunicat…

Cum se simte fetița de 4 ani care a cazut in iaz. Medicii fac eforturi pentru a o ține in viața

14:55, 06.04.2024 - Fetița care a cazut in iaz in Iași se afla intre viața și moarte. Medicii fac tot posibilul pentru a o salva, dar șansele sunt minime. In prezent, micuța se afla in coma de gradul patru, internata la Secția de Terapie Intensiva a Spitalului de Copii „Sfanta Maria”

Iasi: Trei persoane retinute intr-un dosar de trafic de minori; cele doua victime au 17 ani

17:00, 16.02.2024 - Trei persoane au fost retinute si o a patra va fi cercetata sub control judiciar intr-o cauza penala vizand savarsirea infractiunilor de trafic de minori si complicitate la aceasta infractiune, a transmis, vineri, DIICOT. ‘Din actele de urmarire penala efectuate a rezultat ca in lunile decembrie 2023…

Una dintre fetițele din Iași spalate pe cap cu insecticid de mama lor a murit dupa o luna

17:11, 14.02.2024 - Fetița de patru ani, spalata pe cap de mama ei cu o substanța toxica, antiparazitara, pe 16 ianuarie, s-a stins din viața la Spitalul de Copii din Iași, dupa o luna de internare.„Dupa toate eforturile depuse de echipa de medici din ATI și Toxicologie, dupa aproximativ o luna de spitalizare, fetița intoxicata…

Trafic in condiții de iarna pe mai multe drumuri din 7 județe: „Recomandam atenție in efectuarea manevrelor”

09:20, 28.01.2024 - Se circula in condiții de iarna, fiind precipitații sub forma de ninsoare și parțial zapada pe carosabil, pe mai multe drumuri din județele Dambovița, Gorj, Iași, Maramureș, Suceava, Vaslui și Valcea, fara a fi impuse restricții de circulație.


Ce parere ai despre aceasta stire?