Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Împăcare mare în showbiz! Jador și Georgiana Elisei formează din nou un cuplu. Cum i-a dat de gol tatăl celebrului artist

Publicat:

, tatal lui Jador, a dat totul din casa! Barbatul a vorbit despre iubita artistului, respectiv despre Georgiana, menționand astfel ca s-au impacat de mai bine de cateva luni. Tatal cantarețului a fost sincer in declarații și i-a dat de gol pe cei doi tineri care se iubesc inca din perioada studenției.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bogdan de la Ploiești a confirmat desparțirea de Cristina Pucean: „Este adevarat!”. Cei doi nu mai formeaza un cuplu / FOTO

20:50, 26.03.2024 - Bogdan de la Ploiești a confirmat desparțirea de Cristina Pucean! Cei doi nu mai formeaza un cuplu, iar aceasta veste i-a șocat pe fanii lor. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare, dar și ce le-a comunicat internauților!

Mireasa sezon 9, 18 martie 2024. Maria și Ștefan s-au sarutat la petrecere. Cum au raspuns, intrebați daca formeaza un cuplu

15:40, 18.03.2024 - Petrecerea din casa Mireasa a fost un prilej bun pentru apropierea a doi tineri. In emisia live de Mireasa de pe 18 martie 2024 Maria și Ștefan, care s-au sarutat sambata seara, au declarat ca nu formeaza un cuplu.

Betty Salam participa la „Asia Express” alaturi de soțul ei. Cine e și cu ce se ocupa Catalin Vișanescu

15:05, 27.02.2024 - Betty Salam participa la „Asia Express”, emisiunea difuzata pe Antena 1. Tanara, care e cantareața, face echipa cu Catalin Vișanescu, care nu e așa de cunoscut publicului larg. Ieri, Antena 1 a anunțat cine sunt concurenții de la Asia Express 2024. Printre aceștia se numara și Betty Salam și Catalin…

De ce Carmen Bruma refuza sa se afișeze sau sa vorbeasca despre Mircea Badea. Formeaza un cuplu de peste 25 de ani

12:20, 22.02.2024 - Carmen Bruma și Mircea Badea formeaza un cuplu de mai bine de 25 de ani. Cu toate ca au o relație de foarte mult timp și sunt persoane publice, cei doi prefera sa stea departe de ochii lumii. Iata de ce au luat aceasta decizie!

Mireasa sezonul 8. Replica Luizei dupa ce s-a zvonit ca formeaza un cuplu cu Sergiu. Ce spune tanara

16:01, 18.02.2024 - In live-urile lui Madi, aceasta a primit mesaje prin care era anunțata ca Sergiu și Luiza ar forma un cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa sezonul 8 a avut o replica, dupa ce nici Madi, nici Sergiu nu au infirmat zvonurile.

Erika Isac și Adi Istrate s-au desparțit! Artistul a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu: ”Nu imi vine sa cred ce a putut sa...”

15:06, 17.02.2024 - Erika Isac și Adi Istrate au pus punct relației lor. Dupa ce s-a speculat ca nu ar mai forma un cuplu, artistul de la fosta trupa ”Maxim” a confirmat desparțirea. Iata care au fost motivele care au dus la aceasta decizie!


Ce parere ai despre aceasta stire?