Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Immunization campaign head: 30 - 30 pct of population hesitate, want to push back inoculation date

Publicat:

Military doctor , chairman of the for the coordination of the COVID-19 vaccination campaign, said today that surveys have found that between 30 and 35 percent of the population hesitate to take the vaccine, or want to push back the inoculation date, emphasizing that this is a reason for the communication and information campaign to continue.

"Current surveys reveal that about 30 - 35 percent of the population hesitate or want to postpone the decision regarding vaccination. I think that it is important to continue communication and information actions,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șoferul din Cluj care a fost prins in trafic dupa ce nu a oprit la semnalele polițiștilor, și s-a dovedit ca nu avea permis de conducere, in plus avea o alcoolemie considerabila, a fost arestat preventiv

20:10, 11.03.2024 - Continue reading Șoferul din Cluj care a fost prins in trafic dupa ce nu a oprit la semnalele polițiștilor, și s-a dovedit ca nu avea permis de conducere, in plus avea o alcoolemie considerabila, a fost arestat preventiv at Info real.

6 martie, ziua in care comuniștii au pus mana pe putere in Romania. In 1945, Guvernul lui Petru Groza, supranumit „burghezul roșu“, a inceput sovietizarea țarii VIDEO

00:10, 06.03.2024 - Continue reading 6 martie, ziua in care comuniștii au pus mana pe putere in Romania. In 1945, Guvernul lui Petru Groza, supranumit „burghezul roșu“, a inceput sovietizarea țarii VIDEO at Info real.

Christine Lagarde se asteapta ca inflatia in zona euro sa continue sa scada

20:00, 26.02.2024 - hristine Lagarde, a spus ca incetinirea inflatiei in zona euro va continua, dar a adaugat ca trebuie sa vada mai multe dovezi ca ritmul de crestere a preturilor revine in apropiere de nivelul tinta.

Peste 185.000 de fani au participat la prima ediție a Festivalului UNTOLD Dubai / Organizatorii arata ca festivalul, brand clujean, a avut un succes fara precedent in Emiratele Arabe

15:10, 19.02.2024 - Continue reading Peste 185.000 de fani au participat la prima ediție a Festivalului UNTOLD Dubai / Organizatorii arata ca festivalul, brand clujean, a avut un succes fara precedent in Emiratele Arabe at Info real.

Importanța anvelopelor de iarna cand nu este zapada pe drumuri

12:55, 13.02.2024 - Chiar daca multa lume considera ca anvelopele de iarna sunt utile doar atunci cand zapada și gheața iși fac apariția pe drumuri, situația nu este deloc așa Continue reading Importanța anvelopelor de iarna cand nu este zapada pe drumuri at Tabu.

Tehnologie din Transilvania, exportata la nivel global: Programatorii din Cluj lucreaza la interactiunea dintre sisteme de diagnostic in medicina, software și inginerie. Cristian Catana, STRATEC: “Universitațile locale joaca un rol important pentru dezvol

09:10, 06.02.2024 - Continue reading Tehnologie din Transilvania, exportata la nivel global: Programatorii din Cluj lucreaza la interactiunea dintre sisteme de diagnostic in medicina, software și inginerie. Cristian Catana, STRATEC: “Universitațile locale joaca un rol important pentru dezvoltarea noastra” at Info real.

Modernizarea DN 73 Pitești-Brașov (Culoarul Rucar-Bran) : ARL Cluj a depus o noua contestație, deși avea decizie favorabila la CNSC/Constructorul din Bulgaria nu ar avea experiența similara pentru modernizari, ci doar reparații

21:10, 29.01.2024 - Continue reading Modernizarea DN 73 Pitești-Brașov (Culoarul Rucar-Bran) : ARL Cluj a depus o noua contestație, deși avea decizie favorabila la CNSC/Constructorul din Bulgaria nu ar avea experiența similara pentru modernizari, ci doar reparații at Info real.

Ultimul stil de moda adoptat de generația Z: „Soția de mafiot”. Cum se imbraca tinerele

08:15, 22.01.2024 - Ultimul stil de moda adoptat de generația Z: „Soția de mafiot”. Cum se imbraca tinerele Continue reading Ultimul stil de moda adoptat de generația Z: „Soția de mafiot”. Cum se imbraca tinerele at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?