Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini terifiante de la locul cumplitului accident de pe autostrada A1, aproape de Timișoara

Publicat:

Un cumplit accident de circulație a avut loc in apropierea ieșirii spre Giarmata, pe autostrada A1, pe sensul de mers dinspre Arad spre Timișoara. Au fost implicate un TIR, un microbuz și un autoturism. Primele imagini ... The post Imagini terifiante de la locul cumplitului accident de pe autostrada A1, aproape de Timișoara appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident pe autostrada Vestului intre Timișoara și Arad

12:10, 06.04.2024 - Eveniment rutier pe autostrada Vestului. In jurul orei 7:15, pe #A1, km 522+800, Arad, sensul de mers spre Timisoara, un autotren a acrosat parapetul marginal și s-a rasturnat in șanț. Banda de urgența este inchisa. .Se estimeaza reluarea circulației normale pana la ora 14.

Ciuca: De saptamana viitoare se poate circula foarte ușor de la Oradea catre Arad și Timișoara

16:05, 22.03.2024 - De saptamana viitoare se va putea circula „foarte ușor” de la Oradea catre Arad și Timișoara și de acolo mai departe, spune Nicolae Ciuca pe șantierul drumului de legatura dintre Centura Oradea (Girația Calea Sintandrei) – Autostrada A3 (Biharia).

VIDEO Accident produs de eleva unei scoli de soferi. O femeie a fost izbita in plin. Instructorul nu se afla in masina. Imagini cu impact emoțional

10:00, 21.02.2024 - O femeie din Timisoara a fost lovita in plin si plimbata pe capota mașinii de o cursanta a unei scoli de soferi, in timp ce instructorul nu era in mașina. Incidentul deosebit de grav s-a petrecut pe data de 15 ianuarie, iar imaginile cu un puternic impact emotional au aparut acum in spatiul public.Camera…

CJ Timiș pregatește exproprierile pentru modernizarea DJ 691, la limita cu județul Arad

10:51, 17.02.2024 - Consiliul Județean Timiș pregatește continuarea modernizarii drumului județean 691, de aceasta data nu porțiunea dintre Timișoara și A1 – Giarmata, ci in cealalta parte a drumului, la granița cu județul Arad. Pe lista de vot a consilierilor județeni se va afla un proiect de hotarare referitor la exproprierile…

Accident mortal pe autostrada, azi noapte, la ieșirea din țara, la Nadlac

10:05, 28.01.2024 - Un accident mortal a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, pe autostrada A1, in zona Nadlac, la ieșirea din țara. DRDP Timișoara a... The post Accident mortal pe autostrada, azi noapte, la ieșirea din țara, la Nadlac appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident grav pe drumul dintre Timisoara si Arad. Un tir si un autocar au intrat in coliziune

15:15, 23.01.2024 - La nivelul ISU TIMIȘ s-a activat Planul roșu de intervenție, marti in jurul orei 14, ca urmare a unui accident rutier produs pe DN 69, intre un autobuz, in care se aflau 18 persoane, dintre care, conducatorul a ramas incarcerat, și un autotren, in care se afla doar conducatorul. Un tir condus de un…

Accident cu 11 raniți. Un TIR și un autocar s-au ciocnit. A fost activat Planul Roșu VIDEO

15:15, 23.01.2024 - Un grav accident rutier a avut loc marți 23 ianuarie 2024 pe drumul care leaga Timișoara de Arad. In urma ciocnirii dintre un TIR și un autobuz in care se aflau 18 pasageri au fost ranite 11 persoane (cei doi șoferi și noua pasageri)

Accident pe autostrada A1. O autoutilitara a intrat in balans și s-a rasturnat

10:20, 20.01.2024 - DRDP Timișoara anunța pe o pagina de socializare a instituției ca s-a produs un accident pe autostrada A1 km 318, Pianu, cu direcție de mers... The post Accident pe autostrada A1. O autoutilitara a intrat in balans și s-a rasturnat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?