Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini rare cu Donatella Versace la plajă. Cum arată creatoarea de modă la 65 de ani

Publicat:

Donatella starneste la fel de mult interes si prin prisma vietii sale personale, mai ales din cauza operatiilor estetice pe care si le-a facut de-a lungul timpului. Chipul sau a avut de suferit, iar acest lucru este destul de vizibil. Creatoarea de moda starneste interes cu aparitiile sale in public, asa ca paparazzii sunt mereu pe urmele sale. De data aceasta au surprins-o in vacanta, pe plajele superbe din Sardinia. La 65 de ani, Donatella este o mare sportiva: a (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele imagini cu eclipsa solara totala. Americanii au asteptat fenomenul spectaculos chiar si pe plaja

21:35, 08.04.2024 - Astazi are loc una dintre cele mai așteptate eclipse solare, care va scrie istorie pentru urmatoarele generații. Este un fenomen spectaculos, care va oferi un spectacol impresionant pentru cei care au ocazia sa il urmareasca. Unde poate fi vazuta eclipsa și cat va dura. A inceput eclipsa de soare Astazi…

Imagini emotionante cu Printul William si Kate Middleton. Cum au fost fotografiati cei doi pe plaja, fanii s-au topit

08:15, 30.03.2024 - Imagini emoționante cu Printul William si Kate Middleton au devenit virale pe platformele sociale, in timp ce fanii cuplului regal iau in calcul orice scenariu ce implica starea de sanatate a prințesei. Cum au fost fotografiați cei doi parteneri de viața pe plaja. Fanii s-au topit! Foto Iubirea dintre…

Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, imagini superbe cu micuțul Tudor. Fosta concurenta nu-i mai acopera chipul fiului

15:05, 15.03.2024 - Gabriela Pițigoiu din sezonul 6 Mireasa a publicat un videoclip in care face exerciții fizice alaturi de fiul sau. Fanii Mireasa sunt incantați sa o vada pe fosta concurenta in prezența micuțului Tudor.

Combinația perfecta dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher. Imagini rare cu chipul lui Wyatt, fiica celebrilor actori

16:11, 23.02.2024 - Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt unul dintre cuplurile cele mai solide de la Hollywood. Deși iși exprima afecținea fațiș, cei doi sunt foarte discreți in privința vieții personale și, mai ales, in privința copiilor.

Alina de la Mireasa, sezonul 5, a postat primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Postarea i-a emoționat pe fani / FOTO

11:45, 30.01.2024 - Alina de la Mireasa, sezonul 5, este mai fericita ca niciodata de cand a devenit mamaia. Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat noi imagini cu bebelușul ei. Iata cat de mult seamana micuțul baiețel cu cei doi foști con cuenti ai emisiunii de la Antena 1!

Mireasa, sezon 5. Alina, primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Cu cine seamana micuțul

20:35, 29.01.2024 - Alina, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a distribuit in mediul online un filmuleț adorabil in care apare fiul sau. Soția lui Valentin nu a mai ținut cont de nimic și le-a aratat susținatorilor chipul baiețelului ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?