Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini prin satelit arată volume mari de transporturi de grâne dinspre Crimeea

Publicat:

BBC a intervievat fermieri din teritoriile ocupate de fortele invadatoare ruse, a analizat imagini prin satelit si a examinat date GPS pentru a descoperi dovezi despre furtul de grau ucrainean de catre Rusia.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

FSB a instituit reguli draconice pentru bugetarii din ministere

10:55, 19.04.2024 - Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei face presiuni asupra angajatilor din cadrul ministerelor sa nu paraseasca deloc țara, nici macar pentru a vizita asa-numitele tari “prietene”, din cauza temerilor ca puterile straine ar putea incerca sa obtina acces la secrete de stat, au declarat noua…

Washingtonul isi avertizeaza aliatii. China a furnizat Rusiei imagini din satelit in scopuri militare

17:35, 07.04.2024 - Washingtonul si a avertizat aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.Astfel, China a furnizat Rusiei imagini din satelit in scopuri militare, precum si microelectronica si…

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Se complica teribil ecuația geostrategica in Ucraina: China furnizeaza informatii Rusiei imagini din satelit pentru atacuri (Bloomberg)

11:45, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg, potrivit NEWS.RO.

Rusia lanseaza lovituri cu rachete folosind imagini din satelit furnizate de companii americane | The Atlantic

06:35, 19.03.2024 - Loviturile pe teritoriul Ucrainei sunt efectuate de ruși dupa ce primesc imagini din satelit realizate de companii americane, scrie The Atlantic, citand o sursa militara ucraineana dar și oficiali ai oficialilor și companiilor Maxar și Planet.

Șoigu, vizita in Crimeea. Ministrul rus al apararii a cerut consolidarea mijloacelor de protecție impotriva dronelor ucrainene

13:45, 17.03.2024 - Ministrul apararii rus Serghei Soigu a vizitat sambata peninsula ucraineana Crimeea cu prilejul marcarii a 10 ani de la "reunificarea" cu Rusia, asa cum califica Moscova anexarea ilegala a acestui teritoriu ucrainean in 2014.

Ministrul german de Externe: Evolutiile recente din Republica Moldova sunt similare cu cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia

07:40, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea.

Ucraina a lansat un val de atacuri cu drone asupra Crimeei și mai multor regiuni din Rusia

11:41, 30.01.2024 - Sistemele ruse de aparare antiaeriana au distrus sau interceptat 21 de drone lansate de Ucraina deasupra peninsulei Crimeea si mai multor regiuni din Rusia, au relatat agentii de presa ruse, citand Ministerul Apararii de la Moscova, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?