Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini incredibile într-o localitate din Botoşani: Grindina a făcut prăpăd în curţile oamenilor – FOTOGALERIE

Publicat:

Mai multe alerte de Cod Roșu și Portocaliu au fost emise duminica de Administrația Naționala de Meteorologie, dupa ce deja intrase in vigoare un pentru 40 de județe ale țarii. 

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta meteo - Cod Galben de vijelii, grindina și furtuna in zeci de localitați

18:30, 25.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca joi poate fi furtuna in mai multe localitați din sudul Moldovei. Sunt vizate mai multe localitați din județele Galați și Vrancea. Meteorologii au emis cod galben.

Alerta - Iarna se intoarce furibund in Romania: Cod Galben de ninsoare in 14 județe din țara

16:35, 21.04.2024 - Specialiștii in meteorologie au emis avertismente de cod galben pentru ninsori in zonele montane ridicate din 14 județe, unde se prognozeaza ca va cadea un nou strat de zapada. De asemenea, Administrația Naționala de Meteorologie a avertizat ca ploile vor afecta intreaga țara.

Cod portocaliu de ploi si vijelii. Vremea rea face prapad in Romania, avertisment de la ANM

18:00, 17.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis in urma cu puțin timp mai multe avertizari de cod portocaliu de ploi și vijelii pentru cateva județe din Romania. Cu ce fenomene meteorologice se vor confrunta localnicii in urmatoarele ore. Informațiile disponibile pana la acest moment. Cod portocaliu…

Vremea se schimba brusc in Romania. ANM a emis cod galben, județele vizate de furtuni și grindina

18:15, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis un avertisment Cod Galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice pentru anumite zone din Romania. Concret, sunt vizate numeroase localitați din doua judete din tara. Alerta ANM! Cod Galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice…

COD PORTOCALIU de vijelii la Cluj! Rafalele de vant pot depași 120 km/h

08:50, 02.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis cod galben și portocaliu de vijelii și vant puternic pentru mai multe județe. Vantul va avea intensificari susținute in județele Cluj, Satu Mare, Salaj, Maramureș, Alba, Bistrița-Nasaud, Suceava, Neamț și Botoșani, iar mai ales dupa-amiaza și in județele…

Avertisment ANM de ultima ora! Cod Galben de ceața in mai multe localitați din Romania

09:15, 31.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de ceața in mai multe localitați din țara. Iata lista zonelor afectate de avertismentul meteorologilor!

Avertizare ANM de ultima ora! Cod galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania

17:55, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!


Ce parere ai despre aceasta stire?