Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini incendiare cu Andreea Bălan! Aritista, filmată topless împreună cu un bărbat misterios | Video

Publicat:

surprinde din nou! Deși in plin scandal de divorț, a avut timp sa se ocupe și de partea profesionala. De data asta, artista lanseasa o noua piesa, “Am crezut in Basme”, iar videoclipul este unul deosebit.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini halucinante din momentul accidentului din Neamț, cand trei tineri au murit. Tragedia a fost filmata de camerele de supraveghere / VIDEO

15:00, 01.04.2024 - Au aparut imagini halucinante de la momentul in care s-a produs tragedia din Neamț. Trei tineri au murit intr-un accident devastator, iar alți trei au fost raniți grav și transportați la spital. Momentul in care mașinile lor au sarit de pe partea carosabila a fost filmat.

Imagini incendiare cu Andreea Balan. Artista nu se da la o parte nici la 39 de ani

20:55, 17.03.2024 - Andreea Balan se menține in forma la frumoasa varsta de 39 de ani și le da clasa multor domnișoare. Vedeta a “tras pe ea” cea mai scurta fustița din garderoba și a plecat la plimbare. Chiar daca vremea nu a fost potrivita pentru o astfel de ținuta, Andreea și-a luat inima in dinți și a […]

Imagini halucinante in trafic. Un barbat s-a urcat pe capota unei mașini pentru a o distruge. Reacția Poliției VIDEO

17:26, 17.03.2024 - Vineri, 15 martie 2024, imagini de coșmar au fost surprinse in traficul din Sibiu. Un barbat s-a urcat pe o mașina, pe care a distrus-o cu picioarele și cu un coș de gunoi. Incidentul nu a fost singular.

Iulia Salagean are un nou iubit? Fosta soție a lui Alex Bodi, ipostaze romantice alaturi de un barbat misterios / FOTO

13:25, 23.02.2024 - Iulia Salagean ar fi intr-o noua relație! Fosta soție a lui Alex Bodi și-a pus fanii pe jar, dupa ce a lasat sa se ințeleaga ca ar avea un nou iubit. Make-up artistul nu a confirmat acest lucru, dar imaginile vorbesc de la sine!

VIDEO. Un barbat a fost prins de polițiști in timp ce fura telefonul unei femei cand urca in autobuz. Toata scena a fost filmata

15:40, 03.02.2024 - Un barbat in varsta de 42 de ani a fost prins in flagrant de polițiști, in timp ce fura telefonul unei femei, cand urcau intr-un mijloc de transport in comun. Intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere, pe o strada din Sectorul 3 al Capitalei.

Romanca de 17 ani data disparuta, vazuta in compania unui barbat misterios, intr-o gara din Anglia. Poliția spune ca este „ingrijorata”

11:31, 31.01.2024 - Poliția britanica este in alerta și a declanșat o acțiune ampla pentru gasirea unei adolescente romance, in varsta de 17 ani, data disparuta de acasa, care a fost vazuta ultima data in compania unui barbat misterios pe imaginile surprinse de o camera de supraveghere.

Imagini virale cu un barbat fara picioare din Fagaraș. Imobilizat in scaunul cu rotile, curața zapada de pe mașinile vecinilor. „Ne lasa fara cuvinte”

20:10, 21.01.2024 - Continue reading Imagini virale cu un barbat fara picioare din Fagaraș. Imobilizat in scaunul cu rotile, curața zapada de pe mașinile vecinilor. „Ne lasa fara cuvinte” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?