Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini dure! Zeci de mineri au fost îngropaţi într-o groapă comună după ce un versant s-a prăbușit peste ei

Publicat:

Accident soldat cu zeci de morți! Mai mulți mineri care lucrau ilegal pentru a-și caștiga existența au fost ingropați de vii dupa ce un versant s-a prabușit peste ei. 113 morți au fost puși intr-o groapa comuna.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanar de 29 de ani, din comuna Stremț, suspectat ca s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de polițiștii din Alba

12:41, 17.03.2024 - Tanar de 29 de ani, din comuna Stremț, suspectat ca s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de polițiștii din Alba Tanar de 29 de ani, din comuna Stremț, suspectat ca s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de polițiștii din Alba Un tanar de 29 de ani, din comuna Stremț, este suspectat de polițiștii…

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

20:05, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

18:21, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident cu 3 morți pe DN1, in Avrig. Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod

17:05, 08.03.2024 - Trei barbați au murit, vineri, intr-un accident rutier care a avut loc pe drumul national DN1, pe centura orasului Avrig. Un TIR a intrat intr-o mașina dupa ce i-a explodat roata, dupa care a cazut de pe un pod.

O drona ruseasca s-a prabușit peste un bloc din Odesa: Doi morți și opt raniți

11:16, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca disparute dupa ce o drona ruseasca s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul portuar Odesa, in sudul Ucrainei, au anunțat autoritațile, citate de Reuters.

Accident grav in Ungaria! Un sofer a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit / FOTO

15:00, 24.02.2024 - Accident terifiant in Ungaria! Un șofer, in varsta de 48 de ani, a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit. Imagini dureroase de la fața locului. Oamenii legii se ocupa de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Impact dezastruos. Doi barbați morți, dupa ce un TIR și o mașina s-au izbit la iesirea din comuna Mihail Kogalniceanu spre Constanta

03:00, 07.02.2024 - Accident cumplit la iesirea din comuna Mihail Kogalniceanu spre Constanta. Doi barbați au murit dupa ce o mașina și un TIR s-au izbit violent. Articolul Impact dezastruos. Doi barbați morți, dupa ce un TIR și o mașina s-au izbit la iesirea din comuna Mihail Kogalniceanu spre Constanta apare prima data…

Un tanar si un bebelus de 8 luni, morti intr-un accident pe DN 14

09:00, 31.01.2024 - Un tanar si un bebelus de 8 luni, au murit, azi noapte, intr-un accident petrecut pe DN 14, la ieșirea din localitatea Copșa Mica spre Mediaș. O tanara de 17 ani a fost grav ranita. Potrivit IPJ Sibiu , barbatul de 29 de ani, din Seica Mare, conducea un autoturism spre Medias. El a pierdut controlul…


Ce parere ai despre aceasta stire?