Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini de senzație! Ionuț Stroe, ministrul Sportului, a rămas în chiloți în timpul unui interviu în direct

Publicat:

Moment incredibil, in direct, al carui protagonist a fost char ministrul Sportului, Ionuț Stroe. In timpul unui interviu prin video call, Stroe a inclinat din greșeala camera de filmat, care a dezvaluit faptul ca nu purta pantaloni in timpul transmisiunii. Așa cum era de așteptat, momentul a facut deliciul internetului și s-a propagat rapid online.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Gabi Popescu știe ca timpul petrecut cu prietenii este „terapie”. Soțul Crinei Abrudan se afișeaza numai in locuri exclusiviste / PAPARAZZI

22:50, 27.03.2024 - Gabi Popescu știe ca timpul petrecut cu prietenii este „terapie”! Soțul Crinei Abrudan se afișeaza numai in locuri exclusiviste. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație. Imagini rare.

Statul Islamic a publicat imagini despre care sustine ca sunt din timpul atacului de langa Moscova

02:55, 24.03.2024 - Statul Islamic a facut publice imagini despre care sustine ca sunt din timpul atacului de langa Moscova, informeaza Rador Radio Romania. Sambata, Statul Islamic a facut publice pe canalul sau de Telegram ceea ce sustine ca ar fi inregistrari video din timpul atacului ce a avut loc asupra salii de…

Cine a strans-o in brațe, de ziua ei de naștere, pe Denisa Nechifor. Imagini de senzație de la petrecere / FOTO

19:41, 09.03.2024 - Denisa Nechifor și-a sarbatorit ziua in avans seara trecuta. Vedeta urmeaza sa implineasca 40 de ani pe 10 martie și a dat o mare petrecere și a avut alaturi cele mai importante persoane din viața ei.

Lui Marius Bodochi ii place sa rezolve totul direct și nu se uita la bani! Imagini rare / PAPARAZZI

23:01, 01.03.2024 - Dovada clara ca lui Marius Bodochi ii place sa rezolve totul direct și nu se uita la bani! Imagini rare cu actorul. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație.

Doliu in lumea sportului! Ciclist mort intr-un accident, in timpul unui antrenament / FOTO

19:05, 29.02.2024 - Este doliu in lumea sportului internațional! Un cunoscut ciclist spaniol s-a stins din viața, in urma cu puțin timp, la varsta de aproape 19 ani. Iata despre cine este vorba și care a fost motivul trecerii in neființa a tanarului!

Recean: „Este timpul sa investim mai mult in securitatea cibernetica” 

15:50, 09.02.2024 - Agenția Naționala pentru Securitate Cibernetica și Institutul Național de Inovație in Securitate Cibernetica „Cybercor” au fost lansate in cadrul primei ediții din acest an a evenimentului Moldova Cybersecurity Forum. Instituțiile vor avea un rol esențial in prevenirea și combaterea amenințarilor cibernetice.…

Imagini vazute rar la TV! Fostul antrenor al finalistei Champions League, translatorul și jurnalistul care le lua interviu au inceput sa planga in hohote in direct. Video

05:10, 26.01.2024 - Continue reading Imagini vazute rar la TV! Fostul antrenor al finalistei Champions League, translatorul și jurnalistul care le lua interviu au inceput sa planga in hohote in direct. Video at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?