Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești porția de cartofi prăjiți în poză? Unde se ascunde aceasta, de fapt. Iată răspunsul

Publicat:

O imagine de tip doodle, ce prezinta o multitudine de obiecte, s-a transformat intr-o iluzie optica virala. Doar cei cu ochi de vultur pot gasi porția de cartofi prajiți din imagine. Te numeri printre cei care pot gasi raspunsul corect?

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iluzie optica virala! Poți sa gasești iepurașul din imagine? Doar cei cu privire agera de vultur reușesesc in cel mult 7 secunde

18:45, 07.09.2023 - O imagine ce prezinta un desen de tip doodle a facut senzație și s-a transformat intr-o iluzie optica virala. Tot ce ai de facut este sa te uiți atent și sa gasești iepurașul din imagine in cel mult 7 secunde. Doar cei cu privire agera de vultur reușesc.

Iluzie optica virala! Privește atent obiectele din desen și incearca sa descoperi unde se afla furculița. Iata raspunsul

12:51, 31.08.2023 - O imagine ce prezinta un desen de tip doodle a facut senzație și s-a transformat rapid intr-o iluzie optica virala. Tot ce ai de facut este sa te uiți atent și sa gasești furculița din imagine in cel mult 10 secunde.

Iluzie optica virala! Gasește trandafirul din imagine in cel mult 10 secunde ca sa vezi daca ai privire de vultur. Iata raspunsul

19:05, 09.08.2023 - O imagine ce prezinta un desen de tip doodle a devenit viral și s-a transformat rapid intr-o iluzie optica de senzație. Privește poza și incearca sa descoperi unde se afla trandafirul, de fapt.

Iluzie optica virala! Crezi ca poți sa vezi insecta de pe scoarța copacului? Privește atent și descopera raspunsul

22:25, 29.07.2023 - O fotografie in care este surprinsa de aproape scoarța unui copac pe care se afla o insecta s-a transformat intr-o iluzie optica virala. Doar cei cu ochi de vultur reușesc sa descopere vietatea.

Iluzie optica virala! Crezi ca gasești leopardul din imagine? Unde se afla felina, de fapt. Iata raspunsul

14:30, 26.07.2023 - Un fotograf a realizat o poza in natura și, in scurt timp, aceasta s-a transformat intr-o iluzie optica virala. Tot ce ai de facut este sa te uiți atent la imagine și sa descoperi unde este afla leopardul, de fapt.

Iluzie optica virala! Crezi ca poți sa gasești șapca din imagine? Nu e ascunsa, dar puțini o vad. Unde se afla, de fapt

17:10, 17.07.2023 - O imagine ce prezinta un desen de tip doodle a facut senzație și s-a transformat rapid intr-o iluzie optica virala. Tot ce ai de facut este sa te uiți atent și sa gasești șapca din imagine in cel mult 7 secunde.

Iluzie optica virala! Crezi ca gasești fotograful din padure? Unde se afla acesta, de fapt. Iata raspunsul

17:50, 05.07.2023 - O imagine cu un fotograf ce sta in padure sa surprinda animale salbatice s-a transformat intr-o iluzie optica virala. Trebuie sa privești atent poza ca sa descoperi unde se afla acesta ascuns, de fapt.

Iluzie optica virala! Ai un IQ ridicat daca reușești sa gasești femeia ascunsa in aceasta imagine in 9 secunde

11:15, 04.07.2023 - In ultima perioada, iluziile optice au devenit extrem de populare pe rețelele de socializare și pe langa faptul ca sunt o modalitate excelenta de combatere a stresului, ele ne imbunatațesc și abilitațile de observare și ne stimuleaza creativitatea.


Ce parere ai despre aceasta stire?