Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ilona Brezoianu e singură. De ce nu are iubit actrița: „Îmi e bine. Vin când vreau, plec când vreau”

Publicat:

, care e actrița, a facut dezvaluiri din viața personala. Intr-un interviu pentru ego.ro , ea a marturisit ca are foarte mulți prieteni, dar nu are iubit. Actrița e singura și declara ca, momentan, ii este foarte bine așa. „Mi-am luat gandul. Pentru ca nu ai cum. Dar pana la urma de ce sa nu ma bucur de asta. Dar deocamdata nu vreau niciun baiat. Sunt bine. Sunt liniștita. Dorm pe diagonala. Imi e bine. Vin cand vreau, plec cand vreau”, a mai declarat razand. Cand a venit vorba despre Cuza, prietenul ei și colegul de la „Neatza cu Razvan și Dani”, actrița a spulberat…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, o noua gluma la matinal. Asistenta TV a adus zambetul pe buze colegilor: ”Daca spargi...”

10:05, 26.03.2024 - Ramona Olaru aduce zambetul pe buze colegilor ei in fiecare dimineața. Asistenta TV are simțul umorului, iar glumele pe care le spune ii binedispune pe toți. In cadrul matinalului de la Antena 1, vedeta este plina de voie buna.

Neatza cu Razvan și Dani. Cuza, gest impresionant pentru Ramona Olaru! Fostul iubit al asistentei TV a luat-o prin surprindere: ”Iți dai seama ca vreau” / VIDEO

09:40, 08.03.2024 - Neatza cu Razvan și Dani a inceput in ritm ce sarbatoare, in cea mai speciala zi din an pentru femei. Ramona Olaru a avut parte de cea mai romantica surpriza din partea lui Cuza, direct in platoul emisiunii! Iata ce gest a facut fostul iubit al asistentei TV!

Ramona Olaru, provocatoare intr-un clip muzical. Cum a aparut asistenta de la Neatza: „S-a nins, s-a tot” FOTO

09:16, 29.02.2024 - Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani, matinalul difuzat de Antena 1, are o noua colaborare. Ramona Olaru s-a lasat pozata in ipostaze provocatoare pentru un clip muzical. Imaginile au facut furori in mediul online, unde complimentele au curs valuri. „S-a facut frumos, s-a nins, s-a tot”. Foto In…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.

Xtra Night Show. Se afla sau nu Ramona Olaru intr-o relație. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani a dezvaluit cum stau lucrurile pentru ea pe plan amoros: „Intalnești tot felul de idioți” / VIDEO

23:30, 05.02.2024 - Se afla sau nu Ramona Olaru intr-o relație. Aceasta este intrebarea la care foarte mulți dintre fanii vedetei așteapta un raspuns. Iata declarațiile exclusive ale asistentei de la Neatza cu Razvan și Dani despre acest subiect extrem de controversat in ultimul timp!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, doza de umor in emisiune. Ce gluma a spus asistenta TV: „Daca te crezi prea...”

08:50, 26.01.2024 - Ramona Olaru a adus doza de umor in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și cu siguranța și pe telespectatori. Iata ce gluma a spus vedeta!

Daiana Anghel și Sorin Gonțea iși testeaza relația la Power Couple. „Sunt lucruri pe care nu le știm unul despre celalalt”

17:50, 25.01.2024 - Power Couple Romania – La bine și la greu, prezentata de Dani Oțil, vine din 5 februarie la Antena 1 cu un mix uimitor de probe, ce va purta perechile de concurenți printr-un roller coaster al celor intense trairi, concursul provocandu-i pe participanți sa-și descopere partenerii de viața intr-o lumina…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV și-a amuzat colegii de breasla: „Daca credeți ca...”

08:20, 23.01.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume tari in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Și in aceasta dimineața a spus un banc cu care a reușit sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei de breasla.


Ce parere ai despre aceasta stire?