Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ilie Năstase, cadou generos pentru soţia lui. I-a dăruit un Bentley de 240.000 de euro: "Mai am 5 maşini, dar nu se compară cu asta"

Publicat:

Ioana are o slabiciune pentru mașini, iar soțul ei s-a conformat doleanțelor, mai ales ca urmeaza sa implineasca frumoasa varsta de 45 de ani, pe 15 septembrie.

Omul de afaceri i-a daruit o mașina superba, din gama de lux a brandului Bentley. Noul model Continental GT Sport, in doua uși, valoreaza 240.000 de euro.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cine este barbatul cu care Ioana, soția lui Ilie Nastase, a fost casatorita. Lucreaza la Ministerul de Interne: „Afacerile sunt in comun”

10:46, 21.04.2024 - Ioana Simion a fost casatorita timp de 22 de ani inainte de a-l cunoaște pe Ilie Nastase. Fostul ei soț, cu care și un baiat, lucreaza la Ministerul de Interne și nu au mai pastrat legatura dupa divorț.Inainte de a deveni doamna Nastase, Ioana Simion, a avut o alta casnicie care a durat 22 de ani, potrivit…

S-au unit legendele! Ipostaze rare cu Nadia Comaneci, Boris Becker, Ilie Nastase și soția lui, Ioana Nastase. Așa petrec starurile! / PAPARAZZI

22:46, 17.04.2024 - Imagini se senzație! S-au unit legendele! Iata cum se distreaza Nadia Comaneci, Boris Becker, Ilie Nastase și soția lui, Ioana Nastase. Așa petrec starurile! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lor și i-au surprins in ipostaze rare.

Liviu de la Mireasa, sezonul 8, surpriza speciala pentru soția lui, Bogdana, cu ocazia zilei de naștere. Ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale: „S-a gandit la toate” / FOTO

20:05, 26.03.2024 - Liviu de la Mireasa, sezonul 8, este un barbat așa cum rar mai exista, așa ca i-a facut o surpriza speciala soției sale, Bogdana, cu ocazia zilei acesteia de naștere. Iata ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale!

Ilie Nastase știe sa țina aprinsa flacara iubirii! Cat de atent este fostul tenismen cu soția lui, Ioana / PAPARAZZI

23:35, 09.03.2024 - Ilie Nastase știe sa țina aprinsa flacara iubirii! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins alaturi de frumoasa lui soție. Iata cat de atent este fostul tenismen cu Ioana Nastase, dar și ce imagini avem cu cei doi soți!

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina: o femeie a fost zdrobita intre doua mașini. IMAGINI șocante

07:17, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 

Mireasa sezonul 5. Primele imagini cu burtica de gravida a Giovanei. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil

12:35, 31.01.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a publicat primele imagini cu burtica de gravida. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil, la doar 8 luni de cand și-a adus pe lume fiica.

Mireasa, sezon 5. Alina, primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Cu cine seamana micuțul

20:35, 29.01.2024 - Alina, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a distribuit in mediul online un filmuleț adorabil in care apare fiul sau. Soția lui Valentin nu a mai ținut cont de nimic și le-a aratat susținatorilor chipul baiețelului ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?