Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Igienizare atentă şi protecţie – descoperă soluţiile profesionale pentru dezinfectare

Publicat:

Siguranța sanitara este tratata cu maximum de responsabilitate in toate domeniile. Daca acasa sunt respectate cu strictețe masurile de igiena si curatarea mainilor cu apa si sapun, la locul de munca – fie ca activitatea se desfașoara in birou, atelier de producție, fabrici, supermarket, instituție sanatate, scoala – aceasta operatiune nu mai este suficienta. Iata o serie de masuri ce pot fi adoptate pentru imbunatațirea sigurantei sanitare la locul de munca. Montarea de covorase igienizare  O prima masura ce poate fi luata in vederea creșterii siguranței sanitare este montarea de covoare dezinfectante…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Protecție totala și siguranța: Descopera beneficiile camerelor CCTV

13:50, 02.04.2024 - In era digitala in care ne aflam, securitatea este o prioritate absoluta. Indiferent daca ești un proprietar de afacere responsabil sau un parinte preocupat de siguranța casei tale, investiția in sisteme de supraveghere este esențiala pentru protejarea a

CJ Cluj va achiziționa echipamente electrice pentru marcarea și curațarea drumurilor județene

18:05, 19.03.2024 - Consiliul Județean Cluj a semnat contractul de finanțare pentru un proiect in domeniul creșterii siguranței rutiere pe drumurile județene. Proiectul cu finanțare europeana nerambursabila vizeaza dotarea Consiliului Județean cu echipamente pentru creșterea siguranței traficului in județul Cluj. In acest…

L-ATI VAZUT? Pacient (cu probleme neuropsihice) internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca, secția Ojasca, a parasit fara drept unitatea medicala in care era internat pentru masura de siguranța!

07:00, 01.03.2024 - Ieri seara - 29 februarie, in jurul orei 22.00, polițiștii din Buzau au fost sesizați prin apel 112 ca un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie Sapoca, secția Ojasca, a parasit fara drept unitatea medicala in care era internat pentru masura de siguranța.

Primele doua brațari de supraveghere in județ

11:40, 23.02.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Acestea au fost montate de polițiști in doua cazuri de violența in familie, produse la Oțelu Roșu și Caransebeș! Primele doua dispozitive de supraveghere electronica au fost montate saptamana aceasta de polițiștii carașeni, in doua cauze in care se efectueaza cercetari pentru violența…

Aproape jumatate dintre ­adolescentii de 16-17 ani ­petrec pe Internet mai mult de 4 ore pe zi!

00:05, 08.02.2024 - O treime dintre adolescentii de 16 – 17 ani (34%) petrec o perioada considerabila de timp navigand pe Internet, fiind online intre 4 si 6 ore pe zi, iar 14% depasesc acest prag, releva cercetarea sociologica “Internetul in familie”, lansata de organizatia “Salvati Copiii”, potrivit Agerpres. Evenimentul…

Tesla recheama milioane de vehicule

16:15, 02.02.2024 - Tesla recheama aproape 2,2 MILIOANE de vehicule – aproape TOATE mașinile sale din SUA – pentru actualizare de software ca sa remedieze luminile de avertizare care sunt prea mici. Autoritațile de reglementare a siguranței din SUA spune ca luminile de avertizare frana, parcare și antiblocare au o dimensiune…

Inca o investiție a CJ in sanatate: Saloane moderne și echipamente de ultima generație, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Mihaești!

12:00, 26.01.2024 - O noua investiție realizata de Consiliul Județean Valcea, pentru imbunatațirea condițiilor din spitalele valcene, a fost finalizata. Este vorba despre modernizarea, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Mihaești, a sistemelor care asigura condițiile privind siguranța la incendii, precum și de montarea…

Cuvantul din limba romana pe care puțini oameni il mai cunosc: ce inseamna "lipideu"? 

09:50, 26.01.2024 - “In literatura romana, regionalismele sunt folosite de scriitori in scop artistic, ele sunt o permanenta sursa de imbogatire a limbii literare. Utilizarea lor cu masura si maiestrie este admisa, chiar recomandabila, dar abundenta lor poate dauna valorii artistice”, sustine prof. Univ. dr. Dumitru Draica,…


Ce parere ai despre aceasta stire?