Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Idee de mic dejun delicios pentru weekend: Încearcă reţeta de panini cu ou şi prosciutto

Publicat:

Weekendul se apropie cu pasi repezi, asa ca avem pentru tine o sugestie delicioasa. Ce zici de o reteta in stil italian, care se prepara foarte rapid si are o savoare aparte? Incearca si tu panini cu ou si prosciutto!

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu pere și nuci. Desert delicios și rapid de post

15:30, 21.04.2024 - Iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa faci? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu pere și nuci. Un desert rapid și simplu. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de supa crema de morcovi cu ricotta. Preparatul este simplu și delicios

09:10, 26.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești și nimic pare ca nu mai este pe placul tau, rețeta de mai jos te poate ajuta. Supa crema de morcovi și ricotta va aduce un gust unic pentru tine și iți va bucura panilele gustative. Se prepara simpla, astfel ca nu ai nevoie de multe cunoștințe in bucatarie.

Rețeta de salam de biscuiți. Desert delicios de post

12:45, 23.03.2024 - Vrei sa pregatești un desert delicios de post, dar nu știi ce? Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de salam de biscuți. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Oirce gospodina poate face aceasta delicatesa.

Rețeta de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Un preparat delicios pentru perioada postului

20:35, 20.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Este un preparat delicios, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente…

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu nuci și gem. Un desert simplu și delicios

10:11, 27.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert gustos, atunci pregatește rețeta de prajitura cu nuci și gem. Este un preparat simplu și sanatos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de tarta cu caramel. Desertul pe care sa-l pregatești de Valentine's Day

09:35, 13.02.2024 - Daca vrei sa-ți surprinzi persoana iubita cu un desert delicios de Valentine's Day, atunci pregatește tarta cu caramel. Este un preparat delicios. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de saltimbocca. Un preparat italian delicios

12:05, 27.01.2024 - Daca ați ramas in pana de idei și nu știți ce sa gatiți in acest weekend, atunci nu vi faceți probleme, deoarece noi venim cu soluția și va prezentam rețeta de saltimbocca. Este un preparat italian delicios și care va reuși sa va incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente aveți nevoie pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?