Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Icoane şi obiecte de artă tradiţională din secolele XVI - XX, vândute în licitaţie pentru aproximativ 100.000 de euro

Publicat:

Icoane si obiecte de arta traditionala din secolele XVI - XX au fost vandute, joi seara, intr-o licitatie organizata online de Artmark, pentru aproximativ 100.000 de euro, potrivit news.ro.

Licitatie de arta traditionala din colectia unui important colectionar bucurestean a avut o rata de adjudecare de 77,8%, iar suma totala a fost de 97.850 de euro.

Citește și: DNA catre aparatorii lui Piedone in dosarul Colectiv: 'Cate cluburi au ars in țara ați intrebat? De vreme ce ați intrebat primariile cum procedau?

Icoane, cruci, obiecte din lut, alama si cupru argintat, covoare si alte…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Arta tradiționala, din colecția familiei filozofului Emil Cioran, scoasa la licitație

14:40, 10.04.2024 - Am deschis expoziția extraordinara de Arta Sacra. Icoane semnate sau atribuite iconarilor celebri, precum Matei Țamforea, Pavel Zamfir, Nicolae Cațavei ori Ilie Poienaru, sau piese excepționale realizate in primul atelier de la Nicula, dar și vechi icoane renascentiste din vremea lui Constantin Brancoveanu,…

Licitația de Arta Sacra, inclusiv colecția unui vicecampion mondial de bridge, precum și colecția de arta tradiționala a familiei filozofului Emil Cioran, la Artmark

11:05, 08.04.2024 - In prag de sarbatori, mult-indragita Licitație de Arta Sacra ne prilejuiește o noua intalnire cu simbolurile sfinte, ocrotite de divinitate, icoane incarcate de istorie, transmise din generație in generație.

Colecție de arta decorativa de la moștenitorii celebrului Hotel Regal din Campulung Muscel, in licitație

11:15, 02.04.2024 - Am deschis expoziția dedicata urmatorului eveniment important al Casei de Licitații A 10 by Artmark – „Licitația de Interior”, cu obiecte de arta decorativa, multe dintre ele provenind din colecția familiei care a deținut Hotelul Regal din Campulung Muscel. Da, este vorba despre o destinație preferata…

Ultima fotografie a lui Avram Iancu, scoasa marti la licitatie. Cum arata in realitate Craișorul Munților

08:50, 26.03.2024 - O ultima fotografie a lui Avram Iancu, dar si doua poze cu sculptorul Constantin Brancusi realizate in atelierul sau din Paris se regasesc in licitatia de arta istorica care va avea loc marti la Artmark, care mai cuprinde si o selectie de numismatica si piese din categoria „Militaria”.

La Muzeul Național al Unirii Alba Iulia va fi vernisat exponatul lunii martie: „Obiecte cu specific feminin din secolele VII-IX d.Chr”

11:21, 04.03.2024 - Marți, 5 martie 2024, ora 11:00, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia va fi vernisat exponatul lunii Martie: Obiecte cu specific feminin din secolele VII-IX d.Chr.             Cu aceasta ocazie vor fi expuse un grup de obiecte care pot fi considerate cu specific feminin din perioada secolelor VII-IX…

Elton John scoate la licitație 900 de obiecte in valoare de 10 milioane de dolari: „O gama diversa de obiecte remarcabile”

18:51, 17.02.2024 - Fanii stilului flamboaiant al lui Sir Elton John vor avea saptamana viitoare șansa de a cumpara cele mai frumoase ținute Versace ale sale, in cadrul unei licitații uriașe de peste 900 de obiecte, printre care se numara și bunuri din apartamentul sau de 7,2 milioane de dolari din Atlanta.

Costume si decoruri din serialul TV „The Crown", vandute la licitatie cu mii de lire sterline

12:35, 08.02.2024 - De la o copie a inelului de logodna al printesei Diana si pana la o replica a trasurii regale, admiratori ai celebrului serial TV „The Crown", produs de Netflix, au achizitionat miercuri numeroase costume, accesorii si decoruri pentru care au platit mii de lire sterline.

Costumele si decorurile din The Crown au fost vandute pentru mii de lire sterline la licitatie

10:15, 08.02.2024 - De la inelul de logodna al Dianei pana la trasura regala, fanii serialului de succes de pe Netflix "The Crown" au cumparat costume, recuzita si decoruri pentru mii de lire sterline la o licitatie organizata miercuri la Londra de Bonhams, scrie AFP, potrivit news.ro.Cele 450 de loturi scoase la vanzare,…


Ce parere ai despre aceasta stire?