Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iasmina Hales pregătită să devină mamă? Vedeta și-a făcut un test de sarcină și le-a dat vestea fanilor! Primele declarații!

Publicat:

In urma cu doar cateva zile și-a pus fanii pe jar dupa ce a publicat o fotografie cu un test de sarcina! Vedeta se pare ca e intr-o noua relație, iar acum e deja pregatita pentru pasul cel mare. Primele declarații! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Divorțul momentului in showbizul romanesc! Toata lumea credea ca sunt fericiți, primele declarații

16:15, 23.03.2024 - Veste bomba in showbizul din Romania! Vedeta tocmai a confirmat ca se desparte de soțul ei. E foarte cunoscuta in Romania, de aici și șocul fanilor. Carmen Grebenișan și Alex Militaru și-au spus adio! Fosta concurenta de la Asia Express a confirmat separarea de partenerul ei de viața! Iata ce a postat…

Știrile Antena Stars. Aurel Padureanu, primele declarații dupa ce a aflat ca va deveni bunic. Cum i-au dat vestea cea mare fiul și nora: „E darul lui Dumnezeu” / VIDEO

16:21, 22.03.2024 - De trei luni, fiul Corneliei Catanga și soția lui, Alina, traiesc o perioada unica, asta pentru ca vor deveni parinți pentru prima data. Cei doi și-au dorit ca familia sa se mareasca, iar de curand, au anunțat ca vor avea un copil.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Oana Roman, primele declarații dupa ce Mioara Roman a fost inmormantata. Vedeta, recunoscatoare ca i-a avut alaturi pe cei apropiați in cea mai dificila zi / FOTO

15:40, 27.02.2024 - Ieri, Mioara Roman a fost inmormantata. Au fost momente grele pentru intreaga familie. Cele doua fiice, Oana și Catinca Roman au avut alaturi oameni apropiați, care au doar cuvinte de lauda la adresa Mioarei Roman, despre care persoanele dragi spun ca a fost un om deosebit.

EXCLUSIV. Minodora a fost operata in urma cu doar cateva zile! Vedeta a trecut prin momente delicate. Primele declarații ale cantareței: ”Cea mai grea intervenție. Am intrat și in depresie”

22:55, 20.02.2024 - Minodora a ajuns pe mainile medicilor in urma cu doar cateva zile, iar cantareața a stat timp de patru ore in operație. Artista vorbește pentru prima data, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre problemele cu care s-a confruntat și numește intervenția ca fiind cea mai grea de pana acum. Ce s-a intamplat…

Gabi Badalau, primele declarații dupa ce s-a zvonit ca ar fi facut o noua cucerire: o colega de sala cu Andreea Ligia. Cum a comentat speculațiile despre presupusa sarcina a tinerei / VIDEO

12:05, 08.02.2024 - Gabi Badalau a fost, de curand, implicat intr-un triunghi amoros, dupa ce s-a spus ca ar avea o relație cu o antrenoare de fitness, pe nume Andreea Ligia. Situația pare ca s-a complicat, dupa ce au aparut informații in presa potrivit carora omul de afaceri i-ar fi facut curte unei alte antrenoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?