Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„I-am spus unei femei, prin apel video, că soțul ei moare. Am salvat un om, riscându-mi propria viață”. Un medic a descris „noua normalitate” din spitale

Publicat:

„Astazi i-am spus unui tanar de 28 de ani ca trebuie sa fie intubat, i-am spus unei femei, prin apel video, ca soțul ei va muri, la 47 de ani, și am salvat viața unui barbat, riscand-o pe a mea”. Așa arata noul „normal” al medicilor care lupta, zi de zi, impotriva coronavirusului.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Organele a trei pacienți au salvat 9 vieți. Doua persoane au primit o noua șansa la viața in Cluj.

17:55, 19.04.2024 - Trei intervenții de prelevare din București, Baia Mare și Iași au salvat 9 oameni aflați in suferința au primit o noua sansa prin transplant de ficat, rinichi si plamani. Doi pacienți din Cluj au primit o noua șansa la viața.

Surori siameze, dezvaluiri despre viața amoroasa. Ce se intampla daca una dintre ele moare VIDEO

11:05, 11.04.2024 - Deși la naștere cadrele medicale au spus ca vor trai doar cateva zile, doua surori siameze, Carmen și Lupita Andrade, au sfidat șansele de supraviețuire și se bucura de tot ce le ofera viața la cei 23 de ani ai lor, relateaza Daily Mail.

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Otilia Bilionera și soțul ei au gatit pentru jurați. Cu ce se ocupa și ce afaceri are partenerul de viața al artistei / VIDEO

22:10, 02.04.2024 - In episodul din aceasta seara, cel cu numarul 7 al sezonului 13 Chefi la cuțite, difuzat pe data de 2 aprilie 2024, Otilia Bilionera a venit impreuna cu soțul ei pentru a gati juraților. Cine este și cu ce se ocupa partenerul de viața al artistei.

Un autocar cu 30 de elevi a luat foc, in mers, pe un drum din Caraș Severin. Șoferul le-a salvat viața copiilor

10:15, 02.04.2024 - Cei 30 de elevi mai aveau doar cateva sute de metri pana la destinație, in localitatea Moldova Noua. Șoferul a observat in timp ce era la volan ca autovehiculul a luat foc, a oprit și a evacuat rapid copiii. Rafalele de vant au intețit flacarile și intervenția pompierilor a fost dificila.

Scene dramatice pe o strada din municipiul Deva. Un polițist a salvat viața unui localnic in ultimul moment

14:50, 22.03.2024 - Un polițist din Hunedoara a reușit sa salveze viața unui devean, care s-a prabușit pe o strada din municipiul Deva. Agentul de poliție l-a readus in simțiri, dupa ce i-a aplicat manevrele de resuscitare.

Oamenii casatoriți sunt mai mulțumiți de propria viața. Psiholog: „Nu exista nefericire in doi”

08:40, 03.03.2024 - Un studiu realizat in Statele Unite pe parcursul a 14 ani arata ca oamenii casatoriți sunt mai fericiți. Psihologii explica rezultatele cercetarii prin aceea ca omul este un animal social care vrea sa impartașeasca iar tot ceea ce i se intampla, pozitiv sau negativ.

POVEȘTI DIN SAT: O viața pusa in slujba credinței stramoșești

15:20, 21.01.2024 - Duminica. Slujba in biserica. Rugaciune. Prin liniștea așternuta, doar gandurile zboara. Fiecare, la grijile lui. Unii cer milostivire, alții aduc mulțumire. Pentru nevoi și griji, pentru viața, dar și har. Printre scaunele din biserica, pe culoarul strabatut de covorul traversal, cei mici alearga cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?