Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop zilnic DRAGOSTE VINERI 22 NOIEMBRIE 2019. Haos in relatii? Cine isi indeplineste visele in amor?

Publicat:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Lucrurile incep sa se schimbe in bine din punctul de vedere al relatiei de cuplu. Intimitatea dintre tine si jumatatea ta a crescut asa ca simti ca poti discuta fara retinere orice problema ai avea. Relatia voastra este tot mai serioasa. Daca esti singur iesi in oras. O intalnire intamplatoare se poate transforma in ceva serios.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

In viata sentimentala totul merge de minune, iar tu te simti mai apropiat ca oricand de persoana iubita. Discutati despre ce va intereseaza pe amandoi…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Horoscopul iubirii. Cinci zodii care te vor iubi necondiționat: prezența lor in viața ta e o binecuvantare

15:30, 30.03.2024 - 1. Racul (22 iunie – 22 iulie)Racul este considerat una dintre cele mai empate zodii ale zodiacului. Cu o natura sensibila și intuitiva, Racul este capabil sa simta și sa ințeleaga nevoile partenerului sau la un nivel profund. Aceasta zodie este devotata și protectoare fața de cei pe care ii iubește…

Horoscop sambata, 23 martie. Nativii care trec intr-o alta etapa a relației de cuplu. Ce zodii au parte de reușite

21:05, 22.03.2024 - Horoscopul zilei de sambata, 24 martie 2024, aduce reușite pentru doua dintre zodii, iar nativii alteia trec intr-o alta etapa. Lorina, astrologul Click!, are insa predicții pentru toate semnele zodiacale.

Ce faci cand partenerul te scoate din sarite?

11:56, 07.03.2024 - Ești, ai fost sau iți dorești sa fii intr-o relație de cuplu? Probabil ai observat ca adesea, exact cu persoana de care te simți cel mai apropiat și in timpul in care ar trebui sa te simți cel mai relaxat, apar situații in care de fapt te simți calcat pe nervi, iritat, frustrat. Exista cercetari care…

Horoscop zilnic 1 martie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sanatate

21:16, 29.02.2024 - Citește horoscopul zilei de 1 martie 2024 pentru a afla ce ți-au pregatit astrele pentru azi, vineri, de Marțișor. Gasești in randurile urmatoare previziunile astrologice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop saptamana 23-29 februarie 2024. Cele 2 zodii care vor intampina probleme in relația de cuplu

11:30, 23.02.2024 - Horoscopul pentru saptamana 23-29 februarie 2024 aduce probleme in relațiile de cuplu, pentru doi nativi. Berbecii ar trebui sa fie mai chibzuiți cu banii, iar Capricornii s-ar putea intoarce la o fosta iubire. Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete.

Zodia care va avea probleme in relația de cuplu pe finalul lunii februarie 2024. Nativii vor suferi din dragoste

22:00, 12.02.2024 - O zodie din Horoscop va avea probleme in relația de cuplu pe finalul lunii februarie 2024. Chiar daca ne aflam in luna iubirii și totul ar trebui sa mearga bine, se pare ca unii nativi vor fi dezamagiți din dragoste. Iata cine sunt ghinioniștii pentru care anul 2024 nu va fi unul atat de bun!

Și-au ținut la inceput relația departe de ochii curioșilor, iar in prezent nu se mai ascund! Kamara și iubita lui, Gabriella Nastas, știu sa se bucure de lucrurile simple in cuplu. Unde au fost surprinși / PAPARAZZI

23:25, 09.02.2024 - Sunt impreuna de cateva luni bune, dar și-au ținut la inceput relația departe de ochii curioșilor. Kamara și Gabriella Nastas nu mai ascund, dupa ce au recunoscut ca formeaza un cuplu. Ipostazele in care au fost surprinși de curand.

Gestul pe care Emi de la „Noaptea Tarziu” și soția lui Madalina, nu l-au facut niciodata in cuplu! Cum iși protejeaza cei doi relația: "Mi se pare de prost gust"

23:50, 06.02.2024 - Gestul pe care Emi de la „Noaptea Tarziu” și soția lui Madalina, soția lui, nu l-au facut și nu l-ar face niciodata. Cum iși protejeaza cei doi parteneri relația. Interviu la dublu cu cei doi concurenți de la "Power Couple".


Ce parere ai despre aceasta stire?