Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop vineri, 2 iulie. Zodia care se confruntă cu probleme grave

Publicat:

Se anunța o zi interesanta pentru majoritatea zodiilor. In timp ce un nativ are parte de o noua iubire, alte semne sunt cu gandul la vacanța. Ce zodii au parte de probleme grave și cum pot trece peste ele. ziua cu o energie debordanta, care iți permite sa rezolvi lucrurile pe toata durata […] The post Horoscop vineri, 2 iulie. Zodia care se confrunta cu probleme grave appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop joi, 18 aprilie. Zodia care se confrunta cu probleme

20:30, 17.04.2024 - Pentru joi, 18 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa petreaca timp cu familia extinsa, in timp ce o alta zodie reintalnește oameni din trecut.

Horoscop miercuri, 27 martie 2024. Zodia cu probleme in dragoste, va fi o zi grea

08:10, 27.03.2024 - Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Astrele nu au vești tocmai bune pentru unele zodii din horoscop. Fecioarele, de exemplu, se vor confrunta cu o situație neașteptata la locul de munca, iar o zodie va avea mari probleme in dragoste. In concluzie, va fi o zi grea pentru unii nativi, insa astrologii…

Top 6 probleme grave ale Bucureștiului, cel mai bogat oraș al Romaniei

11:16, 25.03.2024 - Consiliul General al Primariei Municipiului Bucuresti a aprobat bugetul Capitalei la a patra incercare, dar majoritatea banilor se duc pe consumul si functionarea administratiei, iar pentru investitii ar ramane 2 mld. lei, conform ZF.

Un cunoscut interpret de muzica de petrecere a murit. Avea probleme grave de sanatate

13:45, 11.03.2024 - Este doliu in lumea artistica din Romania. Un interpret de muzica de petrecere adorat de public a murit, dupa o grea suferința. In ultimele zile din viața, colegii de scena și prietenii au facut apel la donarea de sange. Citește și: Argeș: Polițist tarat cu mana prinsa in portiera, de un șofer drogat…

Zodia care va avea probleme in relația de cuplu pe finalul lunii februarie 2024. Nativii vor suferi din dragoste

22:00, 12.02.2024 - O zodie din Horoscop va avea probleme in relația de cuplu pe finalul lunii februarie 2024. Chiar daca ne aflam in luna iubirii și totul ar trebui sa mearga bine, se pare ca unii nativi vor fi dezamagiți din dragoste. Iata cine sunt ghinioniștii pentru care anul 2024 nu va fi unul atat de bun!

Horoscop pentru joi, 08 februarie 2024. Iata zodia care s-ar putea confrunta cu probleme de sanatate

08:05, 08.02.2024 - Berbec Ar fi bine sa te odihnesti pe indelete. Energia vitala este fluctuanta si astfel risti sa gafezi serios daca te implici in activitati care necesita efort fizic si mental prelungit. Se pot accentua neplaceri mai vechi. Vorbeste putin, strictul necesar si tine cont de sfaturile altora. Unii chiar…

Star Magazin. „Nu mai pot de durere!”. Cristina Spatar se confrunta cu probleme grave. A fost nevoita sa-și anuleze concertele / VIDEO

14:55, 07.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Magazin de la Antena Stars, Cristina Spatar a marturisit ca se confrunta cu probleme grave. Artista are dureri, iar de trei saptamani trece prin momente grele. Vedeta a fost nevoita sa-și anuleze concertele. Iata ce a pațit cantareața!

Horoscop marți, 30 ianuarie. O zodie are grave probleme cu banii, iar nativii alteia au motive de bucurie

22:01, 29.01.2024 - Ziua de marți, 30 ianuarie, aduce probleme financiare mari in viața Scorpionilor, iar Varsatorii au parte de o bucurie. Lorina, astrologul Click!, are predicții complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.


Ce parere ai despre aceasta stire?