Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop săptămânal 18-24 februarie. Cine se va trezi pion în jocurile murdare ale altcuiva

Publicat:

Pentru saptamana 18-24 februarie, astrologul Click!, Lorina, ofera previziuni complete pentru fiecare zodie. Una dintre zodii se confrunta cu lucruri stresante in profesie. Nativii alteia se trezesc in mijlocul unor jocuri murdare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop marți, 9 aprilie. Zodia care ar trebuie sa fie mai introspectiva. Cine sunt nativii care au nevoie de o minivacanța

07:36, 09.04.2024 - Pentru marți, 9 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa puna bani deoparte, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa-și achite datoriile și facturile restante.

Horoscop vineri, 23 februarie. Nativii care vor petrece mai mult timp in familie. Leii vor face impresie

07:35, 23.02.2024 - Ziua de vineri, 23 februarie, va insemna ceva mai mult timp petrecut cu familia, pentru mai mulți nativi. Leii sunt pregatiți sa impresioneze și sa primeasca complimente, fara eforturi. Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete pentru cele 12 semne zodiacale.

Horoscop vineri, 16 februarie: Apar surprize pentru nativii Fecioara. Zodia care are de patimit la sfarșit de saptamana

18:45, 15.02.2024 - Lorina, astrologul Click!, spune care sunt zodiile ce se vor bucura de un sfarșit de saptamana placut, dar și cine sunt nativii care au motive sa planga. Iata horoscopul zilei de vineri, 16 februarie.

Horoscop marți, 13 februarie: noroc uriaș pentru nativii din Leu. Zodia care trebuie sa stea departe de bani, se anunța pierderi

18:26, 12.02.2024 - Lorina, astrologul Click!, spune ce surprize ii așteapta marți, 13 februarie, pe nativii celor 12 semne zodiacale. Pentru cei nascuți in zodia Leu, marți e zi cu mult noroc, in timp ce Balanțele sunt sfatuite de stea departe de cheltuieli.

Horoscop luni, 5 februarie. Nativii unei zodii iau o decizii neașteptate. Doua zodii au nevoie de bani

19:30, 04.02.2024 - Pentru luni, 5 februarie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Unii nativi iau decizii neașteptate, in timp ce alții au probleme financiare și cauta soluții.

Horoscop sambata, 3 februarie. Racii sunt inconjurați de invidie, cine are parte de provocari inșelatoare

21:35, 02.02.2024 - Horoscop sambata, 3 februarie. Lorina, astrologul Click!, spune ce ne rezerva astrele in prima zi din weekend. Nativii Leu ar putea avea probleme de sanatate, daca nu scapa de tensiunea acumulata, in timp ce pentru Rac invidia este cuvantul-cheie care le aduce provocari inșelatoare.

Horoscop vineri, 2 februarie. O zodie are probleme in cuplu, iar nativii alteia trebuie fie atenți la așteptari

07:18, 02.02.2024 - Pentru vineri, Lorina, astrologul Click!, are predicții complete in cazul tuturor celor 12 semne zodiacale. Ziua de 2 februarie se anunța una destul de dificila pentru nativii unei zodii, care se confrunta cu probleme in dragoste.

Horoscop marți, 30 ianuarie. O zodie are grave probleme cu banii, iar nativii alteia au motive de bucurie

22:01, 29.01.2024 - Ziua de marți, 30 ianuarie, aduce probleme financiare mari in viața Scorpionilor, iar Varsatorii au parte de o bucurie. Lorina, astrologul Click!, are predicții complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.


Ce parere ai despre aceasta stire?