Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop săptămânal 11-17 februarie. Zodia pe care o așteaptă o aventură sentimentală de Valentine’s Day

Publicat:

Pentru saptamana 11-17 februarie, astrologul Click! Lorina are previziuni pentru fiecare zodie in parte. Pentru una dintre zodii este evidențiat sectorul aventurilor sentimentale și al ieșirilor pentru distracție.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop joi, 18 aprilie. Zodia care se confrunta cu probleme

20:30, 17.04.2024 - Pentru joi, 18 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa petreaca timp cu familia extinsa, in timp ce o alta zodie reintalnește oameni din trecut.

Horoscop sambata, 13 aprilie. Zodia care reintalnește persoane din trecut

22:00, 12.04.2024 - Pentru sambata, 13 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ descopera ce lipsește din relația cu partenerul de viața, in timp ce o alta zodie are nevoie de timp pentru odihna.

Horoscop luni, 1 aprilie. Zodia care nu trebuie sa cada prada geloziei

21:55, 31.03.2024 - Pentru luni, 1 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ primește vești uriașe, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa renunțe la obiceiurile nefavorabile.

Horoscop miercuri, 28 februarie. Zodia care ar trebui sa-și concentreze atenția asupra partenerului

21:05, 27.02.2024 - Pentru miercuri, 28 februarie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa faca investiții in activitațile preferate, in timp ce o alta zodie ar trebui sa vizioneze un film nou aparut.

Horoscop vineri, 23 februarie. Nativii care vor petrece mai mult timp in familie. Leii vor face impresie

07:35, 23.02.2024 - Ziua de vineri, 23 februarie, va insemna ceva mai mult timp petrecut cu familia, pentru mai mulți nativi. Leii sunt pregatiți sa impresioneze și sa primeasca complimente, fara eforturi. Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete pentru cele 12 semne zodiacale.

Horoscop marți, 13 februarie: noroc uriaș pentru nativii din Leu. Zodia care trebuie sa stea departe de bani, se anunța pierderi

18:26, 12.02.2024 - Lorina, astrologul Click!, spune ce surprize ii așteapta marți, 13 februarie, pe nativii celor 12 semne zodiacale. Pentru cei nascuți in zodia Leu, marți e zi cu mult noroc, in timp ce Balanțele sunt sfatuite de stea departe de cheltuieli.

Horoscop sambata, 3 februarie. Racii sunt inconjurați de invidie, cine are parte de provocari inșelatoare

21:35, 02.02.2024 - Horoscop sambata, 3 februarie. Lorina, astrologul Click!, spune ce ne rezerva astrele in prima zi din weekend. Nativii Leu ar putea avea probleme de sanatate, daca nu scapa de tensiunea acumulata, in timp ce pentru Rac invidia este cuvantul-cheie care le aduce provocari inșelatoare.

Horoscop marți, 30 ianuarie. O zodie are grave probleme cu banii, iar nativii alteia au motive de bucurie

22:01, 29.01.2024 - Ziua de marți, 30 ianuarie, aduce probleme financiare mari in viața Scorpionilor, iar Varsatorii au parte de o bucurie. Lorina, astrologul Click!, are predicții complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.


Ce parere ai despre aceasta stire?