Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop marți, 18 aprilie. Ce nativi au probleme cu banii și cine își găsește sufletul pereche

Publicat:

!, Lorina, vine cu cele mai proaspete previziuni pentru toate semnele zodiacale. Horoscopul pentru 18 aprilie arata ca unii nativi schimba perspectiva, iar alții iși pot gasi perechea potrivita. Sunt și zodii care vor avea probleme cu banii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop luni, 8 aprilie. Unei zodii i se cenzureaza dreptul la opinie. Fecioarele, afectate de barfe

22:16, 07.04.2024 - Horoscopul de luni, 8 aprilie, vine cu ceva vești neplacute pentru unii nativi, afectați intens și de Eclipsa de luna. O zodie va fi direct pusa in fața faptului implinit, fara sa fi fost consultata, in timp ce Fecioarele ajung sa puna la suflet barfele celor din jur. Astrologul Click!, Lorina, vine

Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi tradata de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriza

19:51, 17.03.2024 - Inceputul de saptamana va veni cu o reevaluare a prieteniilor, pentru un nativ, care va vedea adevarata fața a unor persoane apropiate. Horoscopul de luni, 18 martie, vine insa cu o supriza placuta pentru cei din zodia Pești. Astrologul Click!, Lorina, aduce predicțiile complete.

Horoscop duminica, 17 martie. O zodie și-ar putea indeplini un vis ce parea imposibil. Berbecii cad prada manipularii

20:40, 16.03.2024 - Horoscopul de duminica, 17 martie, prevestește ca totul e posibil pentru un nativ. Acesta are șansa de a-și indeplini unui vis, chiar daca parea imposibil. Berbecii trebuie sa fie foarte vigilenți, intrucat sunt pasibili de a cadea prada manipularii. Astrologul Click!, Lorina, vine cu predicțiile co

Horoscop sambata, 16 martie. O zodie se indragostește la prima vedere, in timp ce alta a ajuns la saturație in relație

08:40, 16.03.2024 - Horoscopul de sambata, 16 martie, vine cu vești excelente in dragoste pentru un anumit nativ, care s-ar putea indragosti la prima vedere. La polul opus, o alta zodie ar putea pune punct relației in care se afla. Astrologul Click!, Lorina, vine cu predicțiile complete pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop vineri, 1 martie. Zodiile care vor avea aparte de o surpriza uriașa in prima zi a primaverii

21:05, 29.02.2024 - Horoscopul zilei de vineri, 1 martie, pare sa fie favorabil unor zodii. Astrologul Click!, Lorina, arata unii nativi sunt gata sa negocieze drepturile salariale de pe o pozitie de forta, iar alții au parte de surprize.

Horoscop saptamana 23-29 februarie 2024. Cele 2 zodii care vor intampina probleme in relația de cuplu

11:30, 23.02.2024 - Horoscopul pentru saptamana 23-29 februarie 2024 aduce probleme in relațiile de cuplu, pentru doi nativi. Berbecii ar trebui sa fie mai chibzuiți cu banii, iar Capricornii s-ar putea intoarce la o fosta iubire. Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete.

Horoscop sambata, 3 februarie 2024. Zodia care isi gaseste linistea mult asteptata

23:00, 02.02.2024 - Astrologii au dezvaluit ce rezerva horoscopul zilei de sambata, 3 februarie 2024, pentru cele doisprezece semne zodiacale. Unii nativi vor fi foarte concentrați pe munca, confruntandu-se și cu probleme la locul de munca. Alți nativi vor gasi, in sfarșit, liniștea mult așteptata. Horoscopul zilei de…

Horoscop marți, 30 ianuarie. O zodie are grave probleme cu banii, iar nativii alteia au motive de bucurie

22:01, 29.01.2024 - Ziua de marți, 30 ianuarie, aduce probleme financiare mari in viața Scorpionilor, iar Varsatorii au parte de o bucurie. Lorina, astrologul Click!, are predicții complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.


Ce parere ai despre aceasta stire?