Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop 29 martie. Ce capcane îi așteaptă pe nativii uneia dintre zodii. Oportunități pentru alții

Publicat:

!, Lorina, are previziuni complete pentru ziua de miercuri, 29 martie. Nativii uneia dintre zodii ar putea fi atrași in certuri-capcana. Alții refuza sa iși recunoasca greșelile fața de parteneri.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop vineri, 5 aprilie: zodia care are parte de o dezamagire. Nativii care incheie un capitol important din viața

21:05, 04.04.2024 - Horoscop zilei de vineri indica un inceput de weekend dificil, cel puțin pentru nativii din doua zodii. Astrologul Click!, Lorina, a realizat predicțiile detaliate pentru fiecare semn zodiacal in parte.

Doua zodii vor avea de suferit inainte de sarbatorile pascale din 2024. Nativii vor avea parte de o perioada agitata

20:31, 13.03.2024 - Doua zodii din Horoscop vor avea parte de o situație dificila in urmatoarea perioada. Ei vor avea de suferit inainte de sarbatorile pascale din 202. Acum este timpul ca ei sa demonstreze ca nu sunt așa cum susțin ceilalți. Iata cine sunt nativii vor avea parte de conflicte!

HOROSCOP 06 martie: Nativii unei zodii risca sa-i piarda pe cei dragi. Multe certuri și imaturitate astazi

07:10, 07.03.2024 - Berbec – azi ești destul de introspectiv. Te analizezi și iți stabilești prioritațile, dar ai grija sa nu calci granița spre egoism.   Taur – nu prea ai chef de nimeni azi. Vrei sa fii lasat in pace și sa-ți vezi de treaba ta in liniște, dar anxietatea ta nu va fi pe placul colegilor ... Citește mai…

Doua zodii vor fi de neoprit in luna martie 2024. Nativii vor avea parte de șansa vieții in urmatoarea perioada

12:00, 04.03.2024 - Indiferent de cat de dificila este situația pentru ei, doi nativi din Horoscop renasc din propria cenuța, gasesc puterea sa mearga mai departe și sa se bucure de viața. Ei vor fi norocoșii care vor fi de neoprit in luna martie 2024. Iata cine sunt cei care vor avea parte de șansa vieții in urmatoarea…

Horoscop vineri, 23 februarie. Nativii care vor petrece mai mult timp in familie. Leii vor face impresie

07:35, 23.02.2024 - Ziua de vineri, 23 februarie, va insemna ceva mai mult timp petrecut cu familia, pentru mai mulți nativi. Leii sunt pregatiți sa impresioneze și sa primeasca complimente, fara eforturi. Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete pentru cele 12 semne zodiacale.

Horoscop miercuri, 24 ianuarie: cheltuieli mari pentru nativii Taur, dar și profit uriaș. Cine are probleme digestive

21:05, 23.01.2024 - Astrologul Click!, Lorina, vine cu predicții complete pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Pentru nativii Taur miercuri, 24 ianuarie, se anunța cheltuieli uriașe, dar și un profit pe masura. Pentru o zodie se anunța probleme digestive, așa ca mare atenție la ce mancați.

Cele mai sensibile zodii din horoscop. Nativii care sunt cei mai buni psihologi

20:30, 23.01.2024 - Astrolog Minerva a dezvaluit care sunt cele mai sensibile semne zodiacale. Nativii nascuți in aceste zodii ar putea sa fie cei mai buni psihologi sau terapeuți, fiindca au abilitați emoționale foarte bine dezvoltate. Sunt plini de empatie, puternici din punct de vedere mental, și gata sa ajute. Astrologul…

Horoscop luni, 22 ianuarie. O zodie va avea stari schimbatoare. Sagetatorii afla informații prețioase

22:00, 21.01.2024 - Inceputul de saptamana vine cu irascibilitate pentru unii nativi și stari schimbatoare. O zodie va vrea cand prea multa atenție, cand sa fie lasata in pace. Sagetatorii iși vor largi cercul social și vor afla informații prețioase. Astrologul Click!, Lorina, vine cu predicțiile complete.


Ce parere ai despre aceasta stire?