Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop 20 februarie. Zodia care amână cheltuieli majore și nativii care ajung la o renegociere de salariu

Publicat:

Pentru 20 februarie, astrologul Click!, Lorina, ofera previziuni complete pentru fiecare zodie. Unii nativi risca sa intre in subiecte care-i depașesc. Alții iau in calcul o renegociere de salariu.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop marți, 9 aprilie. Zodia care ar trebuie sa fie mai introspectiva. Cine sunt nativii care au nevoie de o minivacanța

07:36, 09.04.2024 - Pentru marți, 9 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa puna bani deoparte, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa-și achite datoriile și facturile restante.

HOROSCOP: Pentru nativii unei zodii e momentul perfect sa ceara o marire de salariu

07:20, 13.03.2024 - Berbec – azi o sa descoperi noi abilitați care-i vor impresiona pe cei din jur. Mai mult, o sa faci și investiții constructive și serioase pentru a exploata aceste noi abilitați. Taur – starea ta de bine de azi e garantata de prietenii care vor avea grija sa te scoata din monotonie Gemeni – se ... Citește…

Horoscop vineri, 23 februarie. Nativii care vor petrece mai mult timp in familie. Leii vor face impresie

07:35, 23.02.2024 - Ziua de vineri, 23 februarie, va insemna ceva mai mult timp petrecut cu familia, pentru mai mulți nativi. Leii sunt pregatiți sa impresioneze și sa primeasca complimente, fara eforturi. Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete pentru cele 12 semne zodiacale.

Horoscop vineri, 16 februarie: Apar surprize pentru nativii Fecioara. Zodia care are de patimit la sfarșit de saptamana

18:45, 15.02.2024 - Lorina, astrologul Click!, spune care sunt zodiile ce se vor bucura de un sfarșit de saptamana placut, dar și cine sunt nativii care au motive sa planga. Iata horoscopul zilei de vineri, 16 februarie.

Horoscop marți, 13 februarie: noroc uriaș pentru nativii din Leu. Zodia care trebuie sa stea departe de bani, se anunța pierderi

18:26, 12.02.2024 - Lorina, astrologul Click!, spune ce surprize ii așteapta marți, 13 februarie, pe nativii celor 12 semne zodiacale. Pentru cei nascuți in zodia Leu, marți e zi cu mult noroc, in timp ce Balanțele sunt sfatuite de stea departe de cheltuieli.

Horoscop vineri, 2 februarie. O zodie are probleme in cuplu, iar nativii alteia trebuie fie atenți la așteptari

07:18, 02.02.2024 - Pentru vineri, Lorina, astrologul Click!, are predicții complete in cazul tuturor celor 12 semne zodiacale. Ziua de 2 februarie se anunța una destul de dificila pentru nativii unei zodii, care se confrunta cu probleme in dragoste.

Horoscop marți, 30 ianuarie. O zodie are grave probleme cu banii, iar nativii alteia au motive de bucurie

22:01, 29.01.2024 - Ziua de marți, 30 ianuarie, aduce probleme financiare mari in viața Scorpionilor, iar Varsatorii au parte de o bucurie. Lorina, astrologul Click!, are predicții complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Zodia ghinionista a lunii februarie 2024. Nativii vor avea parte de multe dezamagiri in perioada urmatoare

20:50, 21.01.2024 - O zodie din Horoscop va fi ghinionista lunii februarie 2024. astrele nu vin chiar cu cele mai bune vești pentru mulți dintre nativii acestei zodii. Iata cine sunt ghinioniștii care vor avea parte de multe incercari in perioada urmatoare!


Ce parere ai despre aceasta stire?