Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hong Kong/securitate: Parlamentari şi activişti pro-democraţie se tem pentru viitor

Publicat:

Parlamentari si activisti pro-democratie din Hong Kong se tem ca decizia Chinei de a adopta o noua lege privind securitatea in oras ar insemna sfarsitul autonomiei fata de continent, relateaza vineri dpa.

Legea, a carei existenta a fost anuntata pentru prima data joi noapte, ar proscrie activitatea secesionista si subversiva, amestecul strain si terorismul in Hong Kong, a relatat .

de a interveni in sistemul juridic din Hong Kong au provocat proteste masive in orasul semiautonom anul trecut.

Activistul

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii iși mai pot cumpara vechime in munca și in viitor. Legea merge la promulgare

19:25, 09.04.2024 - Proiectul de lege are ca obiect de reglementare aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 70/2023 care prevede modificarea si completarea unor acte normative din domeniul pensiilor publice, in sensul modificarii art. 29 si art. 30 alin. (2) din Legea nr. 263/2010, prin care locurile de munca…

China și Rusia iși consolideaza cooperarea strategica. Wang Yi și Serghei Lavrov, discuții despre relațiile bilaterale. „Un viitor luminos”

09:41, 09.04.2024 - Pe fondul relațiilor internaționale in continua evoluție, șeful diplomației chineze, Wang Yi, a evidențiat marți, in cadrul unei intrevederi cu ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, dorința Chinei de a consolida cooperarea strategica cu Moscova.

Parlamentari romani, in vizorul unei grupari de spionaj a Chinei | FBI a demarat o ancheta de amploare

12:20, 27.03.2024 - Este ancheta de amploare. Trei parlamentari romani au fost ținta hackerilor chinezi vanați de FBI. Gruparea APT 31 acționeaza prin mail-uri false prin care reușește sa aiba acces la informații confidențiale.

Trei parlamentari romani, țintele unei grupari globale de spionaj a Chinei | Europa Libera

20:45, 26.03.2024 - Trei deputați romani au fost vizati de un grup de hackeri, sustinut de guvernul chinez, care a actionat la nivel global. Autoritațile de la Washington, Londra și Wellington au acuzat, in ultimele doua zile, ca hackerii susținuți de China le-ar fi vizat populația sau guvernele.

China denunta ”mentalitatea de colonizator” a Regatului Unit si ”ipocrizia” UE in urma unor critici fata de adoptarea unei noi legi a securitatii Hong Kongului, ”Articolul 23”

12:01, 20.03.2024 - Consiliul Legislativ din Hong Kong, o fosta colonie britanica retrocedata Chinei in 1997, a adoptat marti, in unanimitate, o noua lege a securitatii nationale, care prevede pedepsirea cu inchisoarea pe viata a ”tradarii” si ”insurectiei”. already had a national security law imposed by Beijing. Now it…

REPER acuza PNL și PSD ca pregatesc un atac major la democrație: „Noi suntem interziși in secțile de vot, dar cei de la AUR nu”

16:35, 29.02.2024 - Partidul REPER acuza PNL și PSD ca „pregatesc un atac major la democrație” și ca Marcel Ciolacu va semna Ordonanța Comasarii și va face modificari majore in Legea privind organizarea și desfașurarea alegerilor pentru Parlamentul European, astfel incat „partidele noi sa nu aiba reprezentanți in secții,…

Descoperirea care pune pe jar SUA și Occidentul. China ar fi construit glonțul care iși schimba direcția

23:30, 28.01.2024 - China ar fi creat un "glonț de vis" ingrozitor, capabil sa iși schimbe direcția cu ajutorul navigației prin satelit.Muniția de groaza se supune ca ar putea atinge viteze de 5.300 km/h, susțin rapoartele, și ar fi trasa dintr-un tun. La aceste viteze, ar putea parcurge 2499 de metri pe secunda.Poate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?