Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hello Chef, sezon 2, episod 6. Rețeta de chifteluțe din pulpă de rață a la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Publicat:

sezon 2 a inceput, iar a intrat din nou in bucatarie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de inalta calitate, selecționate cu grija din oferta variata Kaufland.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Lasa-te de fumat cu acest preparat din 6 ingrediente!

09:50, 22.03.2024 - Fumatul – un viciu raspandit, o dependența greu de invins. Dar ce ai zice daca am spune ca exista un desert care te poate ajuta sa renunți la fumat? Da, ai citit bine! Acest preparat simplu și delicios te poate ajuta sa invingi dependența de nicotina, folosind doar 6 ingrediente pe care le gasești deja…

Pulpa de rata cu ceapa caramelizata si cuscus

00:35, 15.03.2024 - Ingrediente: pulpa de rata condimente (sare, piper, cimbru) felii de portocala Se condimenteaza pulpa de rata si se pune pe 2-3 felii de portocala, invelita intr-o hartie de copt. Se introduce la cuptor, 40 de minute la 180 de grade, apoi se creste temperatura la 200 de grade, cu ventilatie si se scoate…

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase ca la patiserie. Secretul pe care doar gospodinele iscusite il știu

13:50, 14.03.2024 - Nu este necesar sa fii un cofetar experimentat pentru a le realiza, lista de mai jos conținand tot ceea ce ai nevoie. Gogoșile facute in casa sunt pur și simplu perfecte și aceste rețete vor deveni o parte din repertoriul de dulciuri al familiei. Ingrediente simple, pe care le gasești in orice camara,…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…

Chef Roxana Blenche și Chef Samuel Le Torriellec sunt gazdele noului sezon Hello Chef, ce va avea premiera sambata, de la 14.30, la Antena 1

13:10, 27.02.2024 - Hello Chef revine la Antena 1 cu un nou sezon savuros, ce imbina preparatele tradiționale cu gastronomia internaționala, incepand din 2 martie, in fiecare sambata, de la ora 14.30. Astfel, Chef Roxana Blenche și Chef Samuel Le Torriellec ii vor purta pe telespectatori intr-o adevarata aventura culinara,…

Cate lingurițe de ulei se pun la mujdei, de fapt. Secretul gospodinelor din Moldova

13:55, 22.02.2024 - Mujdeiul nu lipsește niciodata de pe masele romanilor. Este un sos foarte popular, insa trebuie preparat cu grija pentru a ieși așa cum trebuie. Secretul consta in cantitatea de ulei pe care o folosiți. Cat ulei se pune in mujdeiul de usturoi Rețeta pentru mujdeiul de usturoi este diferita in funcție…

Omleta pufoasa cu branza! Rețeta unui mic dejun perfect

14:25, 01.02.2024 - Cei care vor sa pregateasca un mic dejun rapid și delicios pot opta pentru o omleta pufoasa cu branza.Ingrediente:- 3 oua- 50g branza (poți folosi branza de vaci, branza de capra, branza feta sau orice alt tip de branza pe care il preferi)- 2 lingurițe de unt sau ulei de masline- sare și piper dupa…


Ce parere ai despre aceasta stire?