Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hello Chef, sezon 2, episod 3. Rețeta de "bomboane" de pui servite cu piure și sos de ardei copt. Ingrediente și mod de preparare

Publicat:

Noul sezon a revenit la TV, iar a intrat din nou in bucatarie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de inalta calitate, selecționate cu grija din oferta variata Kaufland.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt

10:01, 10.04.2024 -  Gospodinele pot sa prepare pentru micul dejun cea mai gustoasa rețeta de pate de linte roșie și ardei copt de post The post O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt first appeared on Informatia Zilei .

Laptele condensat, minunea din bucatarie pe care puține gospodine il folosesc

22:51, 05.04.2024 - Iubești laptele? Ei bine, acesta este un adevarat dar al naturii, iar omenirea a știut sa il valorifice la maximum. De-a lungul timpului, din el am reușit sa obținem tot felul de alte produse, cum ar fi branza, smantana sau iaurtul. Dar la ce folosește laptele condensat? Cu siguranta ai auzit si tu…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…

Hello Chef sezon 7, 2 martie 2024. Roxana Blenche și chef Samuel s-au intrecut la gatit. Ce preparate spectaculoase au facut

20:25, 02.03.2024 - Roxana Blenche și chef Samuel s-au intrecut la gatit in prima ediție din sezonul 7 de pe 2 martie 2024. Cei doi au surprins telespectatorii cu preparatele spectaculoase pe care au ales sa le faca. Iata ce secrete culinare au scos la iveala.

Xtra Night Show. Cat de bine se ințelege Roxana Blenche cu Chef Samuel Le Torriellec: „E un soi de competiție...”. Fac echipa in noul sezon Hello Chef

10:45, 01.03.2024 - Sambata, are loc premiera noului sezon Hello Chef, sezon ușor diferit fața de cele anterioare. Roxana Blenche il va avea coleg pe Chef Samuel Le Torriellec, despre care spune ca este un om deosebit, dar exista și o „competiție” intre cei doi.

Cat malai se pune la mamaliga. Rețeta de mamaliga moale

15:31, 28.02.2024 - Mamaliga este preferata multor persoane, mai ales in combinații de mancare tradiționala, cu o tochitura pe langa, oua, branza sau cartofi prajiți. Cu siguranța deja va gandiți la mancare și cum sa preparați o mamaliga perfecta, așa ca iata care este rețeta de mamaliga moale, cat malai trebuie sa pui,…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…

Rețeta de weekend. Placinta dobrogeana cu foi, gustul de care nu te vei mai satura

16:05, 03.02.2024 - Placinta Dobrogeana - Ingrediente- Foi de placinta romaneasca din 500 g de faina- 1,2 kg de branza ușor sarata, grasa, ideal de oaie sau capra- 4-6 oua- Marar- Patrunjel (opțional)Daca optezi pentru varianta dulce:- 1,2 kg de branza dulce- 200 g zahar- 200 g stafide- Vanilie- Lamaie- PortocalaPlacinta…


Ce parere ai despre aceasta stire?