Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Haziran, prima imagine cu chipul fiului ei și al lui Luis Gabriel. Cum arată micuțul / FOTO

Publicat:

Haziran și radiaza de fercire in aceste momente! Frumoasa iubita a artistului a adus ieri pe lume un baiețel perfect sanatos, iar astazi proaspata mamica a postat și prima fotografie cu chipul micuțului. Poza a copleșit pe toata lumea, iar fanii au fost in extaz!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Luis Gabriel și Haziran, blocați in Dubai, din cauza ploilor puternice. Au incercat de trei ori sa se intoarca in țara: „Zborurile se tot amana...”

20:01, 19.04.2024 - Au plecat intr-o vacanța, dar s-au trezit in mijlocul furtunii din Dubai. Luis Gabriel și Haziran au postat, in urma cu cateva zile, imagini de acolo cu strazile inundate. Cei doi au incercat sa se intoarca acasa, dar fara succes.

Cat de mult a crescut fiul celebrului artist Luis Gabriel. In ce ipostaze adorabile a fost micuțul surprins de mama lui, Haziran

16:26, 14.04.2024 - Luis Gabriel și Haziran se mandresc cu un baiețel adorabil. Joseph Luis Tiago a inceput sa vorbeasca și sa mearga. Imaginile adorabile cu micuțul au induioșat inimile fanilor. Iata cat de mult a crescut.

Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, imagini superbe cu micuțul Tudor. Fosta concurenta nu-i mai acopera chipul fiului

15:05, 15.03.2024 - Gabriela Pițigoiu din sezonul 6 Mireasa a publicat un videoclip in care face exerciții fizice alaturi de fiul sau. Fanii Mireasa sunt incantați sa o vada pe fosta concurenta in prezența micuțului Tudor.

Soția lui Dani Stoian, fiul lui Florin Salam, prima imagine cu chipul bebelușului din burtica. Se pregatesc sa devina parinți pentru a doua oara / FOTO

15:20, 12.03.2024 - Fiul lui Florin Salam și soția lui, Mihaela, traiesc o perioada unica de cand au aflat ca familia lor urmeaza sa se mareasca. Dani Stoian și partenera lui se pregatesc sa devina parinți pentru a doua oara și vor avea tot un baiat.

Haziran iși sarbatorește ziua de naștere! In ce loc special a dus-o soțul ei, Luis Gabriel: „Iubirea mea...” / VIDEO

15:50, 12.02.2024 - Este o zi frumoasa pentru Luis Gabriel și asta pentru ca soția lui, Haziran, iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, cantarețul de manele a dus-o pe partenera lui de viața intr-un loc special. Iata unde au ieșit cei doi soți!

Cum arata sora lui Haziran. Cat de bine seamana cele doua. Fanii au ramas uimiți / FOTO

09:10, 01.02.2024 - Mulți o cunosc pe Haziran, iubita lui Luis Gabriel, insa doar puțini sunt cei care știu ca ea are o sora. Ei bine, sora artistei are frumoasa varsta de 17 ani și seamana foarte bine cu ea. Fanii au ramas uimiți cand au vazut imagini cu cele doua. Iata cum arata sora celebrei cantarețe!

Alina de la Mireasa, sezonul 5, a postat primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Postarea i-a emoționat pe fani / FOTO

11:45, 30.01.2024 - Alina de la Mireasa, sezonul 5, este mai fericita ca niciodata de cand a devenit mamaia. Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat noi imagini cu bebelușul ei. Iata cat de mult seamana micuțul baiețel cu cei doi foști con cuenti ai emisiunii de la Antena 1!

Mireasa, sezon 5. Alina, primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Cu cine seamana micuțul

20:35, 29.01.2024 - Alina, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a distribuit in mediul online un filmuleț adorabil in care apare fiul sau. Soția lui Valentin nu a mai ținut cont de nimic și le-a aratat susținatorilor chipul baiețelului ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?