Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Harababură în creșele băcăuane! Angajații Centrului Bugetar Creșe au făcut plângere, iar mămicile ies în stradă

Publicat:

Mai multe angajate ale Centrului Bugetar Creșe s-au adresat cu o plangere  , nemulțumite de reorganizarea serviciului din care fac parte, la inceputul anului, cand creșele au fost trecute in subordinea Inspectoratului Școlar.... Clic pe titlu pentru a citi tot articolul.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldebacau.ro…  

Sursa articol: ziaruldebacau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Plangere la DNA pe numele ministrului Dezvoltarii: i se imputa un prejudiciu de 500.000 de lei

14:50, 18.04.2024 - Senatorul USR Irineu Darau a depus un denunt penal impotriva ministrului Dezvoltarii, Adrian Vestea, si a primarului din Rasnov, Liviu-Catalin Butnariu, acuzand ca cei doi au incalcat legea timp de 11 ani si au adus Rasnovului un prejudiciu de jumatate de million de lei, informeaza News.ro.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

AUR a depus plangere penala la DNA impotriva lui Ciolacu, Boloș și Ciuca, in cazul Roșia Montana

15:45, 14.03.2024 - Deputatul AUR Georgel Badiu a depus o plangere la Directia Nationala Anticoruptie prin care „a adus la cunostinta caracterul penal” al actiunilor intreprinse de Marcel Ciolacu, Marcel Bolos si Nicolae Ciuca, in legatura cu procesul intentat de Gabriel Resources impotriva Romaniei, avand ca obiect situl…

I-a luat ma-sa strada! Tanar amenințat de un bombardier ca-i rupe picioarele daca mai trece pe acolo!

17:30, 09.03.2024 - Un tanar, mutat la Cluj-Napoca, a povestit pe un grup de Facebook cum a fost amenințat pe o strada din municipiu, de un alt participant la trafic care bloca circulația pe o strada, ca daca mai trece pe acolo, ii va rupe picioarele, deoarece strada este una privata. „Mi-a spus un prieten la un moment…

Cei trei atacatori de la Padina au depus plangere impotriva barbatului ucis. „Debutul agresiunii a venit din partea victimei”

13:26, 14.02.2024 - Cei trei atacatori de la hotelul din Padina au depus plangere penala impotriva barbatului ucis, a anuntat miercuri avocatul fraților Marin. El a spus ca victima a fost cea care a declanșat agresiunea și ca, din punctul sau de vedere, nu este un caz de omor, ci unul de incaierare.

Incendiu produs la o casa in orașul Gaești, pe strada 1 Decembrie

06:40, 23.01.2024 -  Detașamentul de Pompieri Gaești a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apa și spuma și o ambulanța SMURD.La fața locului echipajele de intervenție au constatat faptul ca incendiul se manifesta la acoperișul casei pe o suprafața de aproximativ 100 mp. Incendiul a fost  lichidat. Nu au fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?