Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HAOS pe insula grecească Mykonos, plină de turişti români. FOCUL a mistuit tot în jur!

Publicat:

Un incendiu in plina natura a stricat vacanta pentru sute de turisti romani plecati in Grecia. Focul s-a dezlantuit pe insula Mykonos, iar conationalii nostri aflati acolo au fost anuntati sa-si faca bagajele si sa plece acasa. Conform altor surse, turistii din Romania au fost informati, cateva minute mai tarziu de la declansarea incendiului, ca […] The post HAOS pe insula greceasca Mykonos, plina de turisti romani. FOCUL a mistuit tot in jur! first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Curtea Constituționala dezbate Legea fugarilor dupa patru amanari de pronunțare a verdictului

07:30, 10.04.2024 -  Curtea Constitutionala discuta astazi, 10 aprilie, sesizarea depusa de Inalta Curte de Casatie si Justitie pe „Legea fugarilor”, dupa ce verdictul a fost amanat de patru ori.Legea prin care au fost propuse pedepse mai dure daca o persoana condamnata definitiv la inchisoare nu se preda in 7 zile a fost…

Sala plina la meciul cu Grecia

00:05, 09.04.2024 - Romania a trecut clar de Grecia, 31 la 24, in ultimul meci din Grupa 1 de calificare la Campionatul European din 2024. Naționala feminina va fi prezenta la al 15-lea turneu final european. Buzoienii au venit la meci in numar mare, astfel ca Sala „Romeo Iamandi” s-a umplut, duminica, pentru ultima partida…

Handbal feminin: Romania a invins Grecia in ultimul meci al preliminariilor de calificare la Campionatul European

21:30, 07.04.2024 - Echipa naționala de handbal feminin a Romaniei a caștigat ultimul meci al Grupei 1 a preliminariilor de calificare la Campionatul European. Tricolorele au invins Grecia cu 31-24 (14-14), intr-un meci jucat la Buzau. Romania caștiga astfel grupa cu 12 puncte, cu 6 victori din 6 posibile, noteaza Mediafax.

Romania se deșertifica. Ministrul Mediului: „Am vazut cu ochii mei. Vom avea o clima foarte similara cu cea a Greciei”

12:45, 07.04.2024 - Ministrul Mediului trage un semnal de alarma: Romania pierde anual 1.000 de hectare de teren arabil din cauza deșertificarii din sudul țarii. Mircea Fechet spune ca singura soluție pentru a combate acest fenomen este impadurirea rapida. Daca nu se iau masuri, in cațiva ani vom avea o clima ca-n Grecia.

Europa drogurilor in plina liberalizare. Cu noi cu tot

10:46, 28.03.2024 - De la „Romania educata”, proiectul teoretic devenit imposibil in contact cu realitatea, se pare ca, urmand un trend european, de indreptam catre „Romania drogata”, exact in cazul aceluiași segment de populație care ar fi trebuit sa beneficieze de binefacerile școlii.

O EXPLORARE PLINA DE UMOR ȘI SARCASM Motive amuzante pentru a iubi Romania

11:25, 17.03.2024 - In concluzie, Romania nu este doar un loc pe harta, ci un univers plin de culoare, unde fiecare zi aduce cu sine un motiv de ras (sau de plans… dar preferam sa radem). The post O EXPLORARE PLINA DE UMOR ȘI SARCASM Motive amuzante pentru a iubi Romania first appeared on Informatia Zilei .

Unul din mercenarii romani uciși in rebeliunea din Congo este un fost sportiv, campion la sporturi de contact. A caștigat zeci de titluri naționale!

13:10, 09.02.2024 - Vasile Badea, unul din mercenarii romani uciși de rebelii din M23 in R.D. Congo a fost un mare sportiv roman, cunoscut in mediul iubitorilor și practicanților de arte marțiale, multiplu campion la sporturi de contact. Acesta a pierit in confruntarile violente de miercuri dimineața din jurul localitații…

Romania, regres de șapte locuri in clasamentul Cupei Davis. Ce poziție ocupa in acest moment tricolorii

21:05, 06.02.2024 - Echipa Romaniei de Cupa Davis a coborat sapte locuri in clasamentul competiției dupa ce a fost invinsa in weekendul trecut de Grecia, cu scorul de 4-0, in play-off-ul pentru Grupa Mondiala I. Tricolorii ocupa in acest moment poziția a 37-a. Romania a fost invinsa cu 4-0 de Grecia in barajul pentru menținerea…


Ce parere ai despre aceasta stire?