Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Haos în centrul Capitalei. Un taxi arde pe bulevardul Ştefan cel Mare (FOTO)

Publicat:

Incendiu la intersectia strazii Ismail cu bulevardul Stefan cel Mare din Capitala. Un taxi este cuprins de flacari.Imaginile au fost postate de catre un martor ocular pe Facebook. Din imagini se poate observa ca flacarile au izbucnit de sub capota masinii.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Incendiu intr-un apartament din centrul capitalei: Trei echipaje de pompieri au intervenit

12:15, 22.03.2024 - Un incendiu s-a produs astazi, 22 martie, in centrul capitalei, pe strada Zamfir Arbore. Potrivit IGSU, un apartament fost cuprins de flacari. La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri.

Circulația rutiera este interzisa in centrul capitalei

09:00, 22.03.2024 - Circulația rutiera pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant – strada Ciuflea – bulevardul Dacia – Traian – strada Grenoble – Drumul Bacioiului – șoseaua M3 va fi sistata vineri, 22 martie, in intervalul orelor 9:00 – 12:00 . Restricțiile de circulație au loc in contextul desfașurarii unui maraton, anunța…

Primarul Sectorului 3, Robert Negoița: „N-am nimic de imparțit cu primarul general”. Sunt lucrari „utile, necesare”

21:40, 18.03.2024 - Primarul Sectorului 3, Robert Negoița, face o serie de precizari dupa incidentul care a avut loc, luni, in sectorul condus de el, cand Poliția Locala a Municipiului București a incercat sa opreasca lucrarile de largire a Caii Dudești. „N-am nimic de imparțit cu primarul general”, spune Negoița, care…

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

Taximetristii au ocupat centrul Capitalei: ce au cerut, de urgenta, Guvernului!

11:25, 29.01.2024 - Sute de taximetriști au inceput, luni dimineata, un protest in centrul Capitalei. Ei cer Guvernului ca Bolt și Uber sa fie obligate sa fiscalizeze cursele in Romania. Taximetriștii din București și Ilfov organizeaza un protest in Piața Constituției din Capitala. Lor li se vor alatura și colegi din alte…


Ce parere ai despre aceasta stire?