Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Halle Berry, superbă în costum de baie, la 54 de ani!

Publicat:

arata ca o adolescenta, chiar daca are 54 de ani și este mama a doi copii. Vedeta a postat recent pe social media o imagine in care poarta costum de baie și pare neschimbata de pe vremea cand facea furori in filmul . Desigur ca aprecierile fanilor au curs cu miile. La fel și comentariile, totți cei care au scris fiind fascinați de frumusețea actriței care e comparata cu o zeița, ba chiar denumita ”femeia perfecta”.Amuzant e ca nu doar Halle a fost admirata de utilizatorii Instagram, ci s-a nascut și o posibila... idila online. Ron, unul dintre fanii actriței, care a laudat…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția Oanei Roman dupa ce a fost acuzata ca are datorii la o clinica. „Problema este maniera in care au decis sa imi aduca aminte. Efectiv, am uitat”

16:51, 20.03.2024 - Oana Roman a fost acuzata ca are datorii la o clinica. Vedeta a povestit in mediul online prin ce a trecut și a explicat ca nu a fost nimic intenționat, ci doar a uitat din cauza momentelor grele prin care a trecut dupa moartea mamei sale.„Daca lucrați cu oamenii, cu public, cu clienți, cu pacienți,…

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.

Cum arata Oana Roman in urma cu 15 ani. Vedeta era blonda: „Am gasit poza asta...” / FOTO

11:55, 06.02.2024 - Oana Roman a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea din urma cu 15 ani, dar și un mesaj. Pe atunci, vedeta era blonda. Iata ce imagine a impartașit aceasta cu fanii ei de pe Instagram, unde are o comunitate impresionanta!


Ce parere ai despre aceasta stire?