Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Halep, „logodită“ cu forţă: Reacţia jurnalistului care a dat „bomba“ demontată de Simona

Publicat:

Cu o postare spectaculoasa pe retelele de socializare, a oferit ceea ce, initial, a fost considerata o mare exclusivitate pentru ca, dupa 24 de ore, sa fie catalogata drept o minciuna.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halep a impresionat-o pe Paula Badosa! Ce anticipeaza jucatoarea din Spania pentru parcursul Simonei

11:01, 20.03.2024 - Halep a pierdut primul meci de la revenirea pe teren in fața Paulei Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, in turul 1 al turneului WTA1000 de la Miami, iar jucatoarea din Spania a vorbit la superlativ despre Simona la conferința de presa. Iberica a fost surprinsa de jocul prestat de fostul lider WTA și este convinsa…

Rusia face prapad cu noua bomba teleghidata FAB-1500: soldați ucraineni se declara terorizați de forța armei de 1,5 tone (video)

15:50, 10.03.2024 - Rusia a inceput sa foloseasca o puternica bomba aeriana care a decimat apararea ucraineana si a inclinat balanta pe linia frontului, relateaza duminica CNN, conform News.ro. Armata rusa a facut acest lucru transformand o arma de baza din epoca sovietica intr-o bomba teleghidata, care poate provoca…

Interviu tulburator despre cazul Halep: „Simona e victima intențiilor malițioase ale ITIA!“ EXCLUSIV

07:17, 07.03.2024 - Avocatul Cristian Cernodolea, un bun cunoscator al spețelor sportive, a explicat cum Simona a stat un an și jumatate in afara tenisului din cauza unei organizații care a aparut cu scopul de a asigura integritatea tenisului, dar a ajuns sa distruga cariere pe baza unor probe dubioase.

Puterea banilor » Saudiții schimba regulile snookerului + Reacția lui Ronnie O'Sullivan: „Sunt o forța economica! Pot sa faca ce vor!”

18:55, 29.02.2024 - Arabia Saudita va gazdui un nou eveniment sportiv in aceasta primavara, turneul de snooker de la Riyadh, care va avea loc intre 4 și 6 martie. La turneu vor participa 10 jucatori profesioniști, printre care Ronnie O'Sullivan (48 de ani, locul 1 mondial), Judd Trump (34 de ani, locul 2 mondial), Mark…

Fostul ministru Marius Budai arunca bomba. Ce se va intampla cu varsta de pensionare?

17:41, 29.02.2024 - "Creșterea varstei de pensionare nu exista! In lege se vorbește ca dupa anul 2025 sa studiem daca putem lua in calcul ceea ce se intampla cu speranța de viața. O reducere a varstei standard de pensionare in conformitate cu perioada lucrata. Al doilea drept este in concordanța cu numarul de ani lucrați,…

Halep, demna de compasiune: regulamentul arata ca Simona s-a angrenat intr-un demers sortit eșecului ANALIZA

07:17, 20.02.2024 - Simona a dat in judecata compania canadiana Quantum Nutrition care a produs suplimentul de colagen despre care se spune ca a fost contaminat cu Roxadustat. Din pacate, ce face „Simo“ inseamna, in esența, pierdere de timp și de bani.

Tucker Carlson, impotriva lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Alexei Navalnii. Reacția jurnalistului

10:35, 18.02.2024 - Tucker Carlson s-a dezis de susținerea fața de Vladimir Putin dupa moartea șocanta a lui Alexei Navalnii, manifestandu-și opinia contrara doar cateva zile dupa ce a realizat un interviu cu președintele rus, scrie evz.ro .

Halep așteapta un miracol: detaliul care complica mult cazul Simonei, explicat de specialiști ANALIZA

07:10, 13.02.2024 - Audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv s-au incheiat și Simona s-a declarat optimista ca „adevarul va ieși la iveala“. Cei care urmaresc acest caz de dopaj insista insa ca fosta ocupanta a locului 1 mondial are un dosar foarte complicat.


Ce parere ai despre aceasta stire?