Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul Poloniei mobilizează armata şi companii de stat împotriva pandemiei de COVID-19

Publicat:

, , a dat ordin ca sase companii controlate de stat, printre care doua rafinarii, o banca si o companie miniera de cupru, sa construiasca spitale temporare pentru a ajuta tara in lupta impotriva noului coronavirus.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul pregatește un raspuns impotriva Iranului

11:05, 15.04.2024 - Autoritațile israeliene vor decide in zilele urmatoare in privința unui raspuns la atacul Iranului asupra teritoriului statului evreu. Despre acest lucru a anunțat ABC News cu referire la reprezentantul Forțelor de Aparare ale Israelului, Peter Lerner. Potrivit acestuia, conducerea Israelului "va decide…

Armata israeliana mobilizeaza doua divizii de rezervisti pentru noi operatiuni in Gaza

20:20, 14.04.2024 - Armata israeliana anunta ca va chema in curand doua divizii de rezervisti pentru operatiunile din Gaza, unde desfasoara un razboi impotriva gruparii militante islamist Hamas, potrivit Reuters.

Ce cred europenii despre rolul UE in lupta impotriva pandemiei COVID-19. Romanii, cei mai nemulțumiți

18:10, 02.04.2024 - Aproape 40% dintre europeni considera ca Uniunea Europeana s-a descurcat bine in lupta impotriva COVID-19, arata un sondaj Ipsos realizat in 18 țari, la comanda Euronews. Insa, romanii sunt printre cei mai nemulțumiți de raspunsul UE.

La 62 de ani, un barbat susține ca a facut 217 vaccinuri impotriva COVID. Cum se simte

14:35, 06.03.2024 - Un barbat din Germania, in varsta de 62 de ani, susține ca a fost vaccinat impotriva COVID-19 de 217 ori. Marturisirea i-a facut pe cercetatori sa investigheze daca hipervaccinarea afecteaza sistemul imunitar.

O noua lovitura americana impotriva rebelilor houthi din Yemen

07:35, 06.02.2024 - Statele Unite au desfasurat luni o noua lovitura impotriva rebelilor houthi din Yemen, care a vizat doua drone navale de suprafata incarcate cu explozibili, a anuntat armata americana, pe fundalul unei conflagratii regionale legate de razboiul din Fasia Gaza, transmite AFP. Fortele americane si-au inmultit…

Statele Unite au lovit cinci rachete in Yemen

07:41, 05.02.2024 - Fortele americane au anuntat ca au efectuat atacuri aeriene impotriva a cinci rachete in Yemen duminica, la o zi dupa un val de raiduri aeriene americane-britanice in tara ca raspuns la atacurile rebelilor houthi in Marea Rosie, noteaza AFP. Armata americana „a efectuat o lovitura in situatie de legitima…

O grupare armata pro-Iran din Irak anunta ca „suspenda” atacurile impotriva soldatilor americani. Reacția Pentagonului VIDEO

08:45, 31.01.2024 - Brigazile Hezbollah, o influenta grupare armata pro-Iran din Irak, au anuntat marti "suspendarea" operatiunilor militare impotriva trupelor americane, Washingtonul promitand represalii dupa atacul cu drone din Iordania, care a costat viata a trei dintre soldatii sai, noteaza AFP, citata de Agerpres.

Alerta la granița Israelului cu Liban: Armata israeliana se pregatește de „acțiune” impotriva Hezbollah

20:46, 29.01.2024 - Armata israeliana „va intra in actiune foarte curand” in nordul tarii, la granita cu Libanul, unde au loc zilnic schimburi de focuri cu Hezbollah, a declarat luni ministrul israelian al apararii, Yoav Gallant, relateaza AFP, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?