Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul german acuză oficial Rusia: Alex Navalnîi a fost otrăvit cu Noviciok

Publicat:

Analizele toxicologice de sange efectuate in cadrul unui laborator militar german au relevat ''dovezi fara echivoc'' ca Navalnii a fost otravit cu Noviciok, mentioneaza purtatorul de cuvant intr-o declaratie transmisa prin e-mail.

i s-a facut rau cu doua saptamani in urma in timp ce era la bordul unui avion cu care calatorea intre Tomsk si Moscova. Sustinatorii sai cred ca i-a fost pusa otrava intr-un ceai pe care l-a baut pe aeroport. Aflat in coma, el a fost transferat apoi intr-un spital din Berlin.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Olaf Scholz mizeaza, la București, pe „descurajarea eficienta”: Sprijinul acordat Ucrainei este esențial pentru restabilirea pacii in Europa

22:10, 06.04.2024 - Cancelarul federal Olaf Scholz a indemnat la continuarea sprijinului occidental pentru Ucraina in razboiul acesteia cu Rusia, afirmand sambata, 6 aprilie, ca Germania nu va renunța la eforturile sale de a susține Kievul, relateaza Reuters.Vorbind la București in cadrul unei adunari a social-democraților…

Razboi in Ucraina, ziua 768. Rusia acuza oficial Ucraina de implicare in atacul terorist de la Crocus Hall

00:06, 01.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 768. Un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe de la Moscova susține ca toate urmele crimelor masacrului de saptamana trecuta, in care au murit 143 de persoane, duc catre regimul de la Kiev.

UPDATE Atacul de la Moscova: Bilantul victimelor urca la 115 morti. Putin a declarat ca vinovații vor fi „pedepsiți”

16:05, 23.03.2024 - Numarul victimelor in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscova, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), a crescut la 115 morti, a anuntat sambata Comitetul de Ancheta din Rusia, potrivit Reuters si AFP.

Iulia Navalnaia, prima reacție dupa atacul armat de langa Moscova: „Toți cei implicați in aceasta crima trebuie sa fie gasiți și facuți sa plateasca”

07:45, 23.03.2024 - Iulia Navalnaia, soția fostului lider al opoziției ruse Aleksei Navalnii, decedat in februarie intr-o colonie penitenciara din Rusia, și-a exprimat condoleanțele condoleanțele fața de victimele atacului armat de la Crocus City Hall, indemnand ca responsabilii sa fie aduși in fața justiției. „Ce coșmar…

Coada de 2 km la inmormantarea lui Alexei Navalnii. Rusii care l-au omagiat au strigat „Putin, criminal” si „Rusia fara Putin”

09:55, 02.03.2024 - Disidentul rus  Aleksei Navalnii a fost condus astazi pe ultimul drum , iar autoritatile ruse au supravegheat atent momentul. In fata bisericii din Moscova unde s-a tinut slujba de inmormantare, rusii au facut o coada care se intindea pe 2 km. Cu o zi inainte, fortele de ordine au patrulat zona si au…

Rusia acuza Ucraina ca a otravit guvernatorii instalați de Moscova in doua provincii ucrainene anexate

18:25, 19.02.2024 - Ministerul rus al Apararii a declarat luni ca Ucraina i-a otravit pe guvernatorii instalați de Moscova in regiunile ucrainene Herson si Lugansk, deși ambii erau inca in viața, potrivit Reuters.

Cum traiesc rușii de rand dupa doi ani de razboi și sancțiuni economice. Paradoxul din orașele unde Putin e nepopular VIDEO

22:01, 17.02.2024 - Un vlogger roman a vrut sa vada cu ochii sai cum o duc in realitate rușii și a mers pentru asta pana in Rusia. Curios, Cosmin Avram a intrat in mai multe supermarketuri din Moscova și a facut un video in care prezinta prețurile alimentelor și le compara cu cele din Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?