Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernator ucrainean: Armata rusă trimite un număr mare de soldaţi la Severodoneţk, locul unor „bătălii feroce”

Publicat:

Armata rusa trimite un numar mare de soldati la Severodonetk din alte zone de lupta pentru a incerca sa obtina controlul deplin asupra acestui oras din estul Ucrainei, a declarat sambata guvernatorul regiunii Luhansk, .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Culisele luptei Ucrainei cu corupția din armata. Cine sta cu ochii pe achizițiile pentru soldați, de la oua la obuze

06:50, 11.04.2024 - Mascații au percheziționat proprietați, au confiscat teancuri de bani și au reținut suspecți in cea mai recenta acțiune impotriva corupției legata de achiziții pentru armata, de la oua la obuze de artilerie, relateaza Wall Street Journal.

Influencerul ucrainean care a strans peste 50 de milioane de dolari pentru armata Ucrainei

13:10, 08.04.2024 - Haștagul „RussiaIsATerroristState„ (Rusia e un stat terorist) este folosit zilnic de sute de oameni, inclusiv de responsabili ucraineni și occidentali. Totuși puțini știu ca cel care a lansat campania virala de promovare a lui este influencerul ucrainean Igor Lacenkov.

Armata ucraineana avertizeaza in privința unei ofensive rusești cu 100.000 de soldați

16:50, 22.03.2024 - Comandantul Fortelor Terestre ale Ucrainei, Oleksandr Pavliuk, a declarat vineri ca este „posibil” ca rușii s- lanseze in vara o ofensiva rusa implicand 100.000 de soldați si a apreciat totodata ca aceasta este „cea mai sumbra previziune”.

Incredibila poveste a unui soldat ucrainean: supraviețuitor al captivitații ruse, a participat la cele mai importante batalii ale Ucrainei

11:40, 25.02.2024 - Povestea soldatului Oleksandr, in varsta de 38 de ani, este cea a unui supraviețuitor, dupa ce a luat parte la cele importante batalii ale Ucrainei. A sfidat moartea cand s-a aflat in captivitate rusa dupa asediul asupra olețariei Azovstal din Mariupol și refuza in continuare sa se dea batut in fața…

Dezvaluiri bomba din armata ucraineana: mii de soldați nu au fost niciodata pe front (șeful unui partid)

17:15, 23.02.2024 - Noul comandant șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Oleksandr Sirski, efectueaza un audit al armatei pentru a determina sfera unei „rezerve interne” de trupe, a declarat președintele partidului parlamentar Servitorul Poporului, David Arakhamia aflat la guvernare, pe 22 februarie. Arakhamia a facut…

FOTO - Armata rusa a bombardat un spital și un bloc din orașul ucrainean Selidov, in apropiere de Donetk

10:16, 14.02.2024 - Trei persoane, printre care un copil, au fost ucise si 12 ranite in noaptea de marti spre miercuri in timpul bombardamentelor fortelor ruse asupra orasului ucrainean Selidov, situat in apropiere de Donetk, au anuntat autoritatile locale, transmit AFP si Reuters, conform Agerpres. Bombardamentele…

Rușii aduna o armata uriașa in estul Ucrainei. Pregatesc o ofensiva cu sute de tancuri și zeci de mii de soldați

11:26, 05.02.2024 - Cinci sute de tancuri și peste 600 de vehicule de lupta. Sute de obuziere. Patruzeci de mii de soldați. Potrivit comandamentului de est al Ucrainei, Rusia a adunat o armata uriașa in estul Ucrainei, in apropierea orașului Kupiansk, scrie Forbes.

Razboi in Ucraina, ziua 704. Acuzatii de coruptie in armata Ucrainei: paguba uriasa dupa o tranzactie cu obuze

11:30, 28.01.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 704. O mica unitate de soldați ai Brigazii 47 Mecanizate ucrainene a executat o misiune de razbunare impotriva unui grup de soldați ruși care au executat prizonieri pe front, chiar daca aceștia din urma se predasera.


Ce parere ai despre aceasta stire?