Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guşti! Şi apoi mănânci - cu chef Alex Petricean

Publicat:

Cel mai nou show culinar de pe piata media din Romania aduce retete reinterpretate, trucuri in bucatarie, invitati din lumea gastronomiei. Il vedem din 2 noiembrie, de luni pana joi, de la 13.30, la TVR1. Inalt, brunet, ochi patrunzatori, scolit in strainatate... fac treaba in bucatarie. Cam asa ar suna, poate, un anunt la Mica publicitate, cu care Alex Petricean ar avea, cu siguranta, mare succes. Dar acesta NU este un anunt la Mica publicitate. are de oferit mult mai mult decat atat. Dupa ce a manuit spada timp de 15 ani, tanarul "d'Artagnan" al bucatariei romanesti a decis…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Imagini cu casa in care locuiește Florin Dumitrescu cu familia. Are o bucatarie semiprofesionala, asemanatoare cu cele din restaurante

11:10, 19.03.2024 - Florin Dumitrescu locuiește impreuna cu Cristina, soția lui, și cu cele doua fetițe ale lor, Ava și Mia, intr-o casa cu etaj pe care au decorat-o dupa bunul lui plac. Celebrul bucatar se mandrește insa cu bucataria, pe care a renovat-o de curand. Dincolo de cariera lui de bucatar, Florin Dumitrescu…

Ce sa presari peste mucenici dupa ce ii scoți din cuptor. Trucul celor mai iscusite gospodine

13:40, 07.03.2024 - A venit momentul in care pregatim cei mai buni mucenici. Este un desert indragit de toata lumea, iar rețeta este diferita in funcție de zona țarii. Rezultatul este mereu foarte gustos, mai ales daca presarați un anumite ingredient dupa ce ii scoateți din cuptor. Cu ce sa presari mucenicii pentru un…

Rețete de ciorba de pui a la grec. Cum faci cea mai gustoasa ciorba

17:10, 06.03.2024 - Ciorba de pui a la grec este printre cele mai apreciate supe, atat la noi, cat și in alte multe regiuni ale lumii. Rețeta sa are o istorie indelungata și a suferit mai multe modificari de-a lungul timpului. Afla lucruri interesante despre ciorba de pui a la grec și cele mai bune rețete pe care le poți…

REȚETE ASIATICE Pui “Kung Pao” : O rețeta clasica Chinezeasca

13:35, 18.02.2024 - Kung Pao Chicken, un fel de mancare iconic al bucatariei Sichuan, iși are originea in China secolului al XIX-lea, fiind apreciat pentru combinația sa unica de pui, piper Sichuan și ardei iuți, reflectand bogația tradiției culinare chinezești și adaptabilitatea sa globala. The post REȚETE ASIATICE Pui…

Un inalt oficial ucrainean ii pune al punct pe fermierii nemulțumiți: 'Exporturile noastre de produse agricole nu au afectat aceste piețe!'

15:45, 15.02.2024 - Exporturile ucrainene de produse agricole prin Europa de Est nu au afectat aceste piețe, in pofida protestelor fermierilor, iar relansarea livrarilor via Marea Neagra ar trebui sa ajute la calmarea temerilor lor, a spus la Bruxelles un inalt oficial ucrainean, inforemaza Rador Radio Romania. Taras…

REȚETE FRANȚUZEȘTI Reteta preferata a lui Napoleon: Puiul Marengo

12:35, 11.02.2024 - Napoleon Bonaparte este cunoscut pentru multe lucruri, dar cand vine vorba de mancarea sa preferata, istoria ne spune ca era un om cu gusturi relativ simple pentru statutul sau. Una dintre mancarurile despre care se spune ca ii placea mult era "Puiul Marengo". Aceasta mancare a fost creata in urma bataliei…

REȚETE GRECEȘTI Moussakaua, un fel de mancare spectaculos cu o istorie interesanta

00:45, 05.01.2024 - Prima rețeta tiparita pentru musaca provine din Cartea de gatit turceasca din 1862. O adiție semnificativa la rețeta tradiționala a fost sosul bechamel, de origine franceza, care a fost introdus in jurul anului 1920 de catre Nikos Tselementes, intr-un efort de a "curața" bucataria greceasca de influențele…


Ce parere ai despre aceasta stire?