Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GSP LIVE // VIDEO Stelistul din lotul lui Dinamo e apărat de conducători: "Asta e tot ce trebuie să conteze pentru toată lumea"

Publicat:

Contactat telefonic la emisiunea GSP LIVE din aceasta dimineața, , președintele lui Dinamo, a sarit in apararea lui Geani Crețu, puștiul de 18 ani din pepiniera "cainilor" care ar fi un susținator infocat al FCSB-ului.  VIDEO cu declarațiile lui David despre Geani Crețu "Eu il știu pe Geani Crețu in viața reala, nu in viața virtuala. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lumea artei din Romania este in doliu! S-a stins din viața o cunoscuta coregrafa / FOTO

08:15, 18.03.2024 - Este doliu in lumea artei din Romania este! In cursul zilei de duminica, 17 martie 2024, s-a stins din viața o cunoscuta coregrafa din țara noastra. Anuntul decesului a fost facut chiar de fiica artistei, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Iata despre cine este vorba!

Un actor roman joaca rolul lui Dumnezeu. „Da impresia ca sta undeva acolo sus, pe un nor”

13:20, 29.02.2024 - Actorii Serban Pavlu si Sergiu Costache ii interpreteaza pe Dumnezeu si Sfantul Petru in filmul „Baietii buni ajung in Rai”, disponibil din 22 martie la cinema. Plecand de la o simpla intrebare: „Te-ai gandit ce te asteapta dincolo?”, filmul regizat de Radu Potcoava exploreaza, intr-o nota comica si…

Petre Roman, prima declarație dupa moartea Mioarei Roman. Ce a spus fostul premier la aflarea veștii tragice

11:25, 23.02.2024 - Fostul premier al Romaniei a confirmat ca se afla deja in avion, in drum spre Romania, dupa ce a primit vestea trista a morții femeii care i-a fost partenera de viața timp de peste 30 de ani și care i-a adus pe lume o fata, pe Oana Roman. Deși nu au mai comunicat și nici nu s-au mai intalnit de la divorțul…

Doliu in lumea fotbalului! Un mare antrenor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

17:46, 22.02.2024 - Lumea fotbalului internațional, in doliu! A murit un mare antrenor. Cel care a cucerit Liga Campionilor cu FC Porto și a fost adversar al Stelei in 1994 s-a stins din viața la varsta de 78 de ani.

Doliu in lumea muzicii internaționale! S-a stins din viața un cunoscut muzician. Avea 83 de ani

18:00, 23.01.2024 - Lumea muzicii internaționale este in doliu dupa ce fondatorul grupului Boney M s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Presa internaționala scrie ca Frank Farian a murit in locuinta sa din Miami.

Doliu in lumea muzicii! O artista extrem de iubita s-a stins din viața la varsta de 75 de ani: „A fost o eroina”

00:30, 21.01.2024 - Lumea muzicii internaționale, in doliu! S-a stins din viața o actrița extrem de iubita. Avea varsta de 75 de ani. Tristul anunț al trecerii cantareței in neființa a fost facut de casa ei de discuri.

Doliu in lumea magnaților! Un om de afaceri s-a stins din viața la varsta de 78 de ani. Avea o avere de peste patru miliarde de dolari

17:30, 30.12.2023 - E doliu in lumea magnaților! S-a stins din viața omul de afaceri venezuelean Gustavo Cisneros, președintele Cisneros Group. Barbatul a decedat la varsta de 78 de ani, potrivit anunțului facut de reprezentanții companiei sale.


Ce parere ai despre aceasta stire?