Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gripa a făcut o victimă și în Oradea, un bărbat a decedat

Publicat:

Medicii i-au recoltat probe si le-au trimis la din Capitala. Dar omul a facut stop cardiorespirator si a murit in 27 ianuarie, iar rezultatul analizei serologie a sosit abia pe 31 ianuarie. Oricum, medicii l-au tratat si sub suspiciunea de gripa. S-a pus apoi problema infectarii unui alt bolnav din salonul unde fusese internat bihoreanul decedat, dar si a personalului de la sectia ATI. Din fericire, personalul ATI a fost vaccinat antigripal, iar acel bolnav nu a contractat nici el gripa.

De retinut ca bihoreanul decedat nu are ca si cauza definitorile a decesului…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Cea mai mare drama a Mirabelei Dauer. Cum a murit tatal artistei: „A paralizat din cauza asta și chiar atunci a decedat”

18:25, 25.03.2024 - Mirabela Dauer este, fara dar și poate, una dintre cele mai iubite artiste muzicale romanești. Dintotdeauna a fost apreciata de catre cei de acasa grație talentului și a vocii sale, prin intermediul careia le-a pus la dispoziție cele mai frumoase cantece. Totuși, in spatele cortinei se afla cateva povești…

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Pe cine a „moștenit” Regele Charles. Ruda care murit de cancer cat inca era in funcție

21:40, 05.02.2024 - Regele George al VI-lea, un fumator intens, a suferit o pneumonectomie totala stanga in septembrie 1951 pentru ceea ce eufemistic s-a numit „anomalii structurale” ale plamanului sau stang, dar ceea ce in realitate era un carcinom.Medicii sai i-au ascuns acest diagnostic lui, publicului și profesiei…

Tragedie in Calarași. Un barbat a murit la priveghiul unui prieten, in urma unui pariu: ”O gluma proasta”

22:45, 30.01.2024 - Caz șocant in Calarași. Un barbat a murit in timp ce se afla la priveghiul prietenului sau, dupa ce a pus un pariu cu alte persoane. Medicii nu au mai putut sa il salveze, iar acum cei prezenți regreta ceea ce s-a intamplat. Iata de la ce a pornit totul.

Furtuna Isha a facut prima victima. Un barbat a murit din cauza fenomenului care a speriat Europa

18:55, 22.01.2024 - Furtuna Isha, care a facut prapad in mai multe țari din Europa, a facut și prima victima. Este vorba despre un barbat din Scoția care a murit in urma dezastrelor provocate de fenomenul care a speriat intreaga Europa!


Ce parere ai despre aceasta stire?