Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Greșelile comise de părinți atunci când vine vorba de siguranța copilului lor în mașină

Publicat:

Un studiu publicat de Journal of Pediatrics arata ca 95% din parinti fac cel putin o greseala semnificativa atunci când instaleaza scaunul copilului în masina. Totodata, 86% din parinti – majoritatea mame cu vârste cuprinse între 25 si 34 de ani – îl pozitioneaza incorect pe nou-nascut în scaunul auto, ceea ce creste considerabila sansele ca bebelusul sa sufere rani, chiar si în absenta unui accident, scrie adevarul.ro.

În opinia lui , al BeKid – unul dintre cele mai mari magazine online…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Mamele minore de peste 16 ani vor avea dreptul sa-și incaseze personal banii pentru creșterea copilului

08:00, 13.04.2024 - Mamele minore de peste 16 ani vor avea dreptul sa-și incaseze personal banii pentru creșterea copilului Mamele minore de peste 16 ani vor avea dreptul sa-și incaseze personal banii pentru creșterea copilului Legea nr. 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului din Romania urmeaza…

Vine legislație aspra pentru cei fara RCA. Amenzi de 15 ori mai mari daca ești prins

07:15, 26.03.2024 - Vine legislație aspra pentru cei fara RCA. Amenzi de 15 ori mai mari daca ești prinsConducatorii auto care circula fara RCA, dar și cei care nu-și imobilizeaza mașina intr-un spațiu privat ori circula cu mașina atunci cand au asigurarea suspendata risca amenzi cuprinse intre 2.000 de lei și 15.000…

Merge cu o mașina de 300 de mii de euro catre vila de 500 de mii de euro! Acolo, o așteapta bona, in timp ce soțul o rasfața cu cafea la pachet! Ce fata de politician face legea “pe capitala” / PAPARAZZI

22:55, 20.03.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania. De data aceasta au surpinsa pe fiica unui fost primar al Capitalei și se poate observa ce viața de lux are. Deține un bolid de sute de mii de euro și locuiește intr-o casa de jumatate de milion…

Ce trebuie sa ai mereu in masina. Legea de care romanii uita mereu cand se urca la volan, pot lua amenzi mari

10:41, 18.03.2024 - Toți șoferii trebuie sa cunoasca aceasta lege, in caz contrar, risca amenzi foarte mari. Mulți conducatori auto uita de acest aspect, dar sunt obligați prin lege sa aiba asupra lor acest lucru. Ce amenzi risca? Detaliul minor care le poate aduce șoferilor amenzi mari Conducatorii auto sunt obligați…

Atenție șoferi! Ce acte trebuie prezentate in cazul unui control, in 2024

16:50, 10.03.2024 - Codul Rutier atenționeaza ca toți șoferii care circula cu o mașina pe drumurile publice din Romania sunt obligați sa prezinte, la un control in trafic, cateva documente. Acestea sunt menite sa ateste identitatea șoferului, dreptul acestuia de a conduce vehiculul respectiv, identitatea mașinii și asigurarea…

Legea se schimba! Se dau amenzi de 12.000 de lei pentru romanii care fac galagie la bloc!

15:50, 04.03.2024 - Se schimba legea in Romania! Romanii care locuiesc la bloc și fac galagie vor primi amenzi uriașe! Sumele pe care le vor scoate din buzunar se ridica pana la 12.000 de lei! Cei care dau muzica prea tare sau produc sunete puternice vor plati amenzi mai mari, asta insa numai daca poliția va binevoi sa…

Ce amenzi risca romanii care stau la bloc și nu respecta programul de liniște

08:20, 26.02.2024 - Viața la bloc inseamna și amenzi pentru romanii care nu respecta programul de liniște. Astfel, locatarii care folosesc mașina de spalat se pot trezi cu sancțiuni care ajung și pana la circa 1.500 de lei. Nu este deloc simplu sa traiești la bloc in Romania, pentru ca oricand te poți alege cu ceva amenzi…

Legea din Codul Rutier pe care cei mai mulți șoferi din Romania nu o știu. Ai voie sa parchezi mașina pe strada și pe trotuar in același timp?

14:55, 23.02.2024 - Atunci cand vine vorba de parcatul mașinii, mulți șoferi decid sa incalce legea din Codul Rutier, de cele mai multe ori motivand ca nu au locuri de parcare. Dar, deși motivația ar ptuea sas tea in picioare, in practica acest mot de a parca nu este admis. Așa ca,


Ce parere ai despre aceasta stire?