Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Greșeala majoră a Prințului Harry în relația cu Meghan Markle. Ce a comis

Publicat:

Problemele dintre ducii de Sussex și coroana britanica nu au incetat nici acum. Dupa ce, in luna martie a acestui an au realizat interviul scandalos cu vedeta americana , in care au vorbit despre familia regala, iata ca un nou scandal a izbucnit intre și membrii coroanei britanice. Greșeala majora a Prințului […] The post Greșeala majora a Prințului Harry in relația cu . Ce a comis appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi soti din Marea Britanie au divorțat din greșeala! Cum a facut o eroare majora un angajat al firmei de avocatura

10:41, 16.04.2024 - Un caz neașteptat s-a petrecut in Marea Britanie! Doi soți au divorțat din greșeala. Un angajat al firmei de avocatura a facut o eroare majora. Iata cum s-a ajuns in aceasta situație complicata!

De ce apar gauri in haine dupa ce le bagi la mașina de spalat. Greșeala majora pe care o faci

19:10, 13.04.2024 - Uneori, se intampla ca hainele noastre sa arate deplorabil dupa ce le scoatem din mașina de spalat. Daca ai observat gauri pe ele dupa ce le-ai curațat, afla ca exista și o explicație pentru asta. Nu trebuie sa te sperii, pentru ca exista o soluție rapida, care va rezolva imediat aceasta problema. De…

Cea mai recenta umilința a Palatului Buckingham pentru printul Harry si Meghan Markle. Au devenit istorie

22:40, 19.03.2024 - Profilurile lui Meghan și Harry au fost eliminate de pe site-ul Palatului Buckingham și apoi transformate intr-o secțiune comuna. Biografiile extinse ale Prințului Harry și Meghan Markle au fost inițial eliminate de pe site-ul Palatului Buckingham și ulterior actualizate și inlocuite cu o secțiune comuna…

Ilan Șor, despre relația dintre Chișinau și Tiraspol: „Suntem o singura țara și trebuie sa gasim o cale de a rezolva toate problemele in mod pașnic”

11:05, 02.02.2024 - Relațiile dintre Chișinau și Tiraspol trebuie sa se bazeze pe dialog și soluții pașnice. De aceasta parere este politicianul și omul de afaceri Ilan Șor și a fost exprimata in cadrul unei transmisiuni live pe pagina sa de Facebook.


Ce parere ai despre aceasta stire?