Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grav accident de muncă, în Buzău. Un electrician a murit în timp ce încerca să remedieze o pană de curent

Publicat:

O ancheta a fost declansata de ITM Buzau pentru a lamuri imprejurarile in care un angajat Electrica a murit in timp ce lucra pe un stalp. Barbatul in varsta de 44 de ani a mers impreuna cu un coleg sa remedieze o defectiune aparuta la Izvoranu, in judetul Buzau.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident pe drumul județean spre Pitulicea

22:35, 02.04.2024 - Trafic dirijat pe DJ 102 H, in aceasta seara, in apropiere de localitatea Pitulicea, in urma unui accident rutier. ,,Din primele date se pare ca este implicat un singur autovehicul, o persoana este evaluata medical la acest moment.” , transmite Biroul de Presa al IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Accident langa Mihailești, pe DN2E85: un pieton a murit

07:45, 01.04.2024 - Un barbat de 52 de ani a murit, in noaptea de duminica spre luni, pe DN2E85, in afara localitații Mihailești, județul Buzau, dupa ce a fosst lovit de o mașina condusa de un tanar de 24 de ani, din Ialomița.

Accident pe Aleea Sporturilor | Doua mașini implicate

12:46, 28.03.2024 - Trafic dirijat pe și așa aglomerata Alee a Sporturilor, unde in jurul oprei 12:30 s-a produs un accident rutier soldat cu o victima. Potrivit poliției buzoiene, in eveniment sunt implicate doua autovehicule: Trafic dirijat pe Aleea Sporturilor, in municipiul Buzau, accident rutier. Din primele date…

Accident de munca pe un șantier din Prahova. Un muncitor a murit dupa ce a cazut de la opt metri inalțime

19:05, 14.03.2024 - Un accident de munca soldat cu moartea unui muncitor a avut loc joi, 14 martie, dupa orele pranzului pe un șantier dintre autostrazile A3 și A7, in județul Prahova. Conform informațiilor oferite de oficialii Poliției Județene Prahova, barbatul a cazut de la opt metri inalțime.

Muzica romaneasca este in doliu. Dupa ce a cantat alaturi de Andra, si-a pierdut viata intr-un accident

10:15, 18.02.2024 - Muzica romaneasca este doliu, dupa decesul fulgerator al celebrului violonist din Maramures, Gabi Stangau. Acesta cantase alaturi de Andra pe scena, iar la cateva ore distanta a murit intr un accident de ATV, conform stiripesurse.ro.Gabi Stangau a postat o poza de pe ATV ul care i a adus moartea, chiar…

Un roman a murit in Italia, in urma unui accident de munca. Mihai avea doar 40 de ani și a lasat in urma o familie indurerata / FOTO

12:15, 08.02.2024 - Un roman a murit in Italia, in urma unui accident de munca. Mihai s-a stins din viața la varsta de 40 de ani și alasat in urma o familie indurerata. Barbatul era stabilit de mult timp in Italia, dar un accident i-a adus sfarșitul.

Accident grav pe Drumul European 85, in județul Buzau. Un tanar de 33 de ani a murit, dupa ce betoniera pe care o conducea s-a rasturnat

09:40, 06.02.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc pe Drumul European 85, in județul Buzau. Este vorba despre un tanar de 33 de ani care și-a pierdut viața, dupa ce betoniera pe care o conducea s-a rasturnat si a iesit de pe sosea.

Accident de munca la Teatrul German din Timișoara. Motivul pentru care o bucata de decor a cazut peste o actrița

14:05, 05.02.2024 - Incidentul de la Teatrul German din Timișoara, din seara de 4 februarie, s-a datorat unui mașinist care s-a impiedicat și in cadere a lovit un element de pe scena. Actrița Olga Diana Torok nu a fost ranita grav.


Ce parere ai despre aceasta stire?